După ”panaramă”, Nicușor Dan o nouă remarcă la adresa Gabrielei Firea: ”Elena Ceaușescu”

Nicușor Dan a fost invitatul lui Klaus Iohannis, ieri, la Palatul Cotroceni, într-o vizită privată la care a participat și premierul Ludovic Orban, așa cum a transmis și Administrația Prezidențială. Candidatul Dreptei pentru funcția de primar general al Capitalei a avut mai multe atacuri în ultimele zile la adresa contracandidatei sale, Gabriela Firea.

După ce la începutul săptămânii a numit-o chiar ”panaramă”, candidatul celor de la PNL / USR-PLUS și-a comparat rivala cu Elena Ceaușescu! ”Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București. Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute.

Aflăm că bucureștenii au avut apă caldă și, dacă nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis și a tuturor guvernelor, iar despre mine puteți afla că am terorizat un oraș întreg. La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura.

După ce a refuzat cu obstinație o dezbatere, iată că Firea și-a comandat o reluare din 2016, la Antena 3. Așa ceva este complet ireal. Nu există decât o soluție ca să scăpăm de această mascaradă continuă, de această farsă grotescă fără limite: votul de peste 2 zile. Altfel, caracatița de Voluntari Firea-Pandele va continua să subjuge orașul și să-l distrugă”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 24 septembrie 2020

Citește și

Veste teribilă pentru CFR Cluj: se cere falimentul clubului! Cine o face și de ce

No Comments Yet

Comments are closed