--> -->

Duel între milionari: ”S-o întrebe pe soția lui cine sunt”

În prima conferință de presă din calitate de finanțator al Rapidului, Dan Șucu a lansat un atac neașteptat la adresa lui Nelu Varga: ”Pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent…”.

Cei de la CFR Cluj au câștigat cinci campionate la rând, instalând o adevărată hegemonie în prima divizie.

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a răspuns într-o notă ironică atacurilor lansate astăzi de Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului.

Finanțatorul campioanei CFR Cluj nu este un obișnuit al replicilor date în spațiul public. De această dată, Varga a oferit un răspuns rapid și înțepător la adresa lui Dan Șucu.

”I s-a urcat la cap de la «Imperiul Căţeluşilor»”

”Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. Diana Șucu) . Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma Dianei Șucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

«Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva.

Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor», crede că este «leu», dar nu este aşa”, a spus Varga, potrivit Prima Sport.

Declarația de la care a pornit disputa Șucu – Varga

Diana Şucu, soția lui Dan Șucu, deține franciza de mobilă și design numită ”Ethan Allen”, achiziționată și intrată pe piața din România în anul 2013

Și Camelia Șucu, fosta soție a lui Dan Șucu, deține un brand de mobilă, Class Living. Dan Șucu face parte din jurul emisiunii ”Imperiul Leilor”, de la Pro TV. Varga a ironizat acest lucru în finalul intervenției.

”Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri.

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a comentat Dan Șucu, noul investitor din Grant.

Citește și

Atunci va elibera Traian Băsescu vila de protocol: ”Bravi bărbați ai țării”