--> -->

Duckadam atenționează: ”A făcut rezultate bune și în perioade mai grele”

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, a prefațat derby-ul dintre Dinamo și formația roș-albastră și i-a avertizat pe jucătorii antrenați de Toni Petrea.

”Dinamo, și în perioade mai rele, a făcut rezultate bune cu FCSB! Dar, sigur că favorită e FCSB. E o echipă în formă. Sper să fie un joc frumos și cred că va câștiga FCSB. Pe Man are cine să-l înlocuiască, s-a văzut și în meciul cu Poli Iași. FCSB e favorită și la câștigarea campionatului”, a declarat Duckadam.

Vizavi de transferul record al lui Dennis Man la Parma, 11 milioane de euro, fostul portar a apreciat mutarea. ”Mă bucur că domnul Becali a închis gura multora, inclusiv mie. Nici eu nu am crezut că pleacă pentru o sumă de peste 10 milioane în pandemie. Bravo dânsului și baftă lui Man! A plecat într-un campionat tare, dar nici Italia nu mai este… Un campionat tare este Bundesliga. Sau Premier League”, a declarat Duckadam.

Derby, echipe probabile

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip – Nepomuceno, P. Anton, Răuță, Fabbrini – Magaye, Nemec. Antrenor Ionel Gane. Rezerve: Mitrovici, A. Radu, R. Grigore, V. Borcea, Măgureanu, Gol, Vl. Achim, Mihaiu, Moldoveanu
Absent: Blejdea (accidentat)

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, A. Miron, Radunovic – Olaru, Moruțan, Oaidă – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman. Antrenor Toni Petrea.
Rezerve: Straton, G. Simion, Nedelcu, Vukusic, Vînă, Buziuc, Ov. Popescu, Perianu
Absenți: L. Filip (accidentat), Panțîru (indisponibil).

Citește și

Fiul liderului formației Direcția 5 riscă 5 ani de închisoare! Avea în sânge cocaină cât pentru cinci toxicomani la un loc