--> -->

Drastic: ”Dinamo pierde tot în play-out”

Dinamo are 9 puncte și este pe poziția a 14-a în Liga 1, ocupând un loc de baraj. Doar Academica Clinceni, cu 7 puncte, și Gaz Metan Mediaș, care în urma numeroaselor depunctări a ajuns la -1 punct, sunt sub echipa lui Dusan Uhrin.

Dacian Varga (37 de ani), jucător format la clubul din Ștefan cel Mare, și care de-a lungul carierei a îmbrăcat tricoul mai multor formații importante din primul eșalon, precum Sportul Studențesc, Unirea Urziceni, CSU Craiova sau ASA Târgu Mureș, nu are încredere în Dinamo că se poate salva în acest play-out.

”La ce echipă au, săracii”

”Toate echipele din play-out vor câștiga cu Dinamo, eu așa cred. Îmi cer scuze dinamoviștilor, dar la ce echipă au, săracii… Nici eu nu-mi doresc să cadă Dinamo, dar la ce văd, să primești gol (n.r – golul marcat de Adrian Bălan în Rapid – Dinamo 3-1) de la 30 de metri din lovitură liberă, cu latul, pe mijlocul porții, ferească Dumnezeu!

Doar dacă stăteai pe loc și îți venea mingea în cap și tot nu luai o asemenea penibilitate de gol”, a declarat Varga, la Sport Total FM.

A influențat ”decăderea” lui Dinamo

Fostul vârf este un jucător ”de coșmar” pentru Dinamo. În 2009, a marcat unicul gol al partidei de la Urziceni, Unirea – Dinamo (1-0), decisivă în a duce titlul în micuța localitate ialomițeană, în detrimentul formației conduse atunci de Mircea Rednic.

Echipa campioană mergea atunci direct în grupele Champions League! Roș-albii au condus atunci campionatul în cea mai mare parte.

Practic, din acel an a început decăderea clubului, iar Dinamo nu a mai avut șanse la titlu de atunci decât foarte rar și depinzând de alte contracandidate, în edițiile 2011/2012 și 2016/2017.

Citește și

Simona Halep: ”Cea mai bună variantă a mea”