Dramatism extrem la derby-ul FCSB – CFR Cluj! Incredibilă eroarea lui Vlad

Un derby echilibrat între FCSB și CFR Cluj care părea decis de penalty-ul provocat de Andrei Burcă asupra lui Florin Tănase în prima repriză. Golgeterul campionatului a șutat foarte plasat, Giedrius Arlauskis a simțit unde va trage decarul roș-albaștrilor, doar că nu a putut bloca mingea.

Doar că fundașul campionilor s-a răzbunat în prelungiri, când a înscris cu capul, iar Andrei Vlad nu a putut reține! De fapt, a fost din nou o eroare monumentală a portarului titular de la România U21.

S-a terminat 1-1, cun rezultat care avantajează extrem de mult pe CFR Cluj. Nu au funcționat amenințările la care au apelat suporterii din Peluza Nord! Oaspeții au avut mai mult posesia, însă elevii lui Toni Petrea au avut cele mai mari oportunități de a marca.

Dacă MM Stoica a făcut un întreg scandal la ”oficială”, întrucât a considerat că Burcă ar fi trebuit să fie eliminat la faza penalty-ului, nu doar cartonaș galben așa cum a decis arbitrul Radu Petrescu, și ”feroviarii” au acuzat neacordarea unui penalty pe final de meci, un duel între Ciprian Deac și Șut. Banca de rezerve a oaspeților, dar și jucătorii din teren, au protestat vehement vizavi de hotărârea ”centralului” de a lăsa meciul să se desfășoare în continuare. Reluările și specialiștii spun că s-ar fi impus lovitură de la 11 metri, Șut i-a dat un șut lui Deac.

Diferența s-a făcut la cei doi portari. Arlauskis a scos în anumite faze, a dat curaj echipei sale, Vlad a fost iar catastrofal când ai lui aveau nevoie de mănuși sigure. FCSB a obținut doar un punct în ultimele trei etape.

”Dumnezeu ne-a făcut dreptate! Am avut și penalty, neacordat. Plus că meciul a fost fracționat. Asta e, respect brigada de arbitri, mergem înainte. Am egalat pe merit, că am crezut, nu că ne-a ajutat arbitrul. Am greșit și mult, dar este și un volum mare de meciuri. Eu mai mult întrețin echipa, decât lucrez, la ce program este. Omrani ar trebui să fie supărat pe el, pe joc, la fotbal nu trebuie să vorbești mult, ci să faci”, a comentat Edward Iordănescu după remiză.

Citește și

Presiune uriașă pe FCSB în lupta la titlu cu CFR Cluj: ”Va fi Jihad. Nici Reghe n-a avut asemenea condiții”