--> -->

Dragoș Grigore, de final: ”Cei mai buni”

Dragoș Grigore a jucat din nou împotriva lui Dinamo, al cărei căpitan a fost ani la rând, el fiind la un moment dat foarte apreciat de către fani, mai ales că era și un membru DDB Elite.

Dar fostul internațional a preferat să semneze cu Rapid, totuși o rivală a ”câinilor”, evitând să se întoarcă vara trecută în Ștefan cel Mare, după ce, în prealabil, îi refuze pe Pablo Cortacero și pe Cosmin Contra cu un an mai devreme.

Îi apreciază pe suporterii Rapidului

Dragoș Grigore, stoperul giuleștenilor, a declarat la final că fanii gazdelor și-au surclasat rivalii sâmbătă seară în derby-ul ce-a strâns 15.000 de spectatori pe cel mai mare stadion al țării.

”Îi înțeleg și pe suporteri că sunt supărați, dar noi suntem mai supărați decât ei. E clar că suporterii Rapidului au fost cei mai buni în această seară!”, a declarat Grigore la Look Sport+, o declarație controversată având în vedere și orgoliul fanilor din Ștefan cel Mare, dar și prestigiul lor.

Pasator la golul dinamovist

Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar în iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro. A mai jucat la Al-Sailiya, iar din iulie 2018 este la Ludogoreț.

Două trofee are Grigore cu Dinamo: Cupa României și Supercupa României, ambele câștigate în 2012. A adunat 140 de partide la Dinamo, pentru care a marcat de 10 ori.

Sâmbătă seară, a fost implicat la golul marcat de Cosmin Matei, practic, i-a oferit un assist fostului coechipier.

Citește și

Trump, lăudăros: ”Atât de proști”