Dragomir a schimbat foaia: ”Trebuia să piardă cu 0-3!”. Ar da drumul la fani pe stadioane

15 cazuri pozitive la prima echipă a Astrei, 12 la cea secundă, meciul cu Dinamo, de aseară, a fost amânat pentru 14 noiembrie. Surpriză, la retestare, începând cu vineri noaptea, cei de la Astra au aflat că au fost 4 cazuri pozitive la prima echipă!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat virulent amânarea meciului dintre Dinamo și Astra. ”Să piardă cu 0-3 dacă n-au avut grijă să se ferească. Ia să vedem, se mai îmbolnăvește vreunul după asta? Toată Europa a dat drumul la stadioane, sunt mii de oameni în tribune, când ies, ies buluc. Mergeți în piețe să vedeți ce se întâmplă. Oricât te-ai feri, când e să te ia dracu’, te ia din ușa bisericii! Eu mă duc în fiecare sâmbătă sau duminică la piață, îmi pun masca, mănuși, dar știu că nu mă ajută dacă tușește unul lângă mine… Deocamdată sunt bine.

Părerea mea e să se joace cu spectatori, să se ferească lumea. Cred că s-ar feri cu toții. Uitați-va ce se întâmplă în lume. Sunt restricții peste tot, dar este aproape imposibil să scăpăm. N-ați văzut la metrou sau în autobuze ce se întâmplă? Trebuie să purtăm masca și să ne ferim că n-avem încotro.

Deși cred că oricât ne-am feri, tot o să trecem prin minunea asta cu toții. De doctori trebuie să avem grijă. Ei să nu se îmbolnăvească pentru că dacă se îmbolnăvesc doctorii, e nenorocire!”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Citește și

Astra s-a testat la clinica lui Becali: 15 cazuri pozitive! Surpriză uriașă câți au ieșit la retestare