Dragnea, mutare ca să iasă din închisoare

Liviu Dragnea face orice ca să iasă cât mai repede din închisoare. Curtea de Apel București va lua în discuție contestația lui împotriva deciziei Tribunalului București, din luna iunie. La acel moment instanța a respins contestația fostului lider PSD.

Dragnea a fost condamnat la trei ani şi şase luni în 27 iunie 2019, pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind angajări fictive la DGASPC Teleorman. După audierile de azi, decizia privind această contestaţie la executare va fi una definitivă şi ea va stabili cu exactitate dacă fostul lider PSD va executa în închisoare integral pedeapsa.

Politicianul face orice ca să se elibereze cât mai repede, el fiind acum încarcerat la Penitenciarul Rahova. Și fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a scos în evidență acest detaliu.

”Liviu Dragnea nu renunțā la luptă! Avocații săi au depus azi (n.r. marți, 18 august 2020) o acțiune extrem de importantă pentru întregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute! Pe scurt: avocații au argumentat în mod clar că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare, având în vedere că la fond fusese condamnat de către un complet nespecializat în judecarea faptelor de care fusese acuzat. Conform deciziei Curții Constituționale! Și speră ca legea să fie egală pentru toți!”, a spus Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Citește și

OFICIAL Românii au preferat litoralul bulgăresc. Motivele alegerii