--> -->

Două vești uriașe pentru Dinamo, miercuri

Dinamo pregătește derby-ul de sâmbătă cu Rapid, de pe Național Arena, după ce astăzi a bifat un amical la Buftea, cu Viitorul Cluj, scor 1-1, Ahmed Bani punctând pentru ”câini”.

Ziua de miercuri, 23 februarie, este foarte importantă pentru gruparea din Ștefan cel Mare, în condițiile în care ar putea realiza un transfer important pentru formația lui Flavius Stoican și, bonus, sunt toate șansele să ajungă la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaș, echipă ce ocupă ultimul loc de baraj în acest moment.

Așteaptă să devină ”liber”

Astfel, CNSL a FRF îl poate declara liber de contract pe Christian Irobiso, atacantul care a plecat de la Gaz Metan și și-a dat acordul să semneze cu Dinamo, doar că mai este nevoie și de o decizie în acest sens a forului federal.

Imediat cum va fi declarat liber, Irobiso va semna cu bucureștenii, mai ales că există un acord de principiu.

Cotat la 250.000 de euro, Irobiso, 28 de ani, a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol.

Miercuri – 6, apoi mai pierd și alte puncte

Roș-albii au mai transferat alți trei fotbaliști de la medieșeni, Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar. Astăzi, primii doi au jucat în amicalul cu echipa de Liga 3.

O altă decizie foarte importantă poate fi oferită miercuri, din nou, de Comisia de Disciplină a FRF.

Forul federal a mai luat 2 puncte celor de la Gaz Metan, urmează să mai ia alte 6 puncte în proxima ședință, în contul altor datorii neonorate de către conducerea clubului ardelean.

Astfel, Dinamo și Gaz Metan ar putea ajunge la egalitate de puncte, dar medieșenii mai pot pierde și alte puncte în următoarele săptămâni, întrucât vor mai sosi și alte datorii din urmă.

Citește și

Ozonoterapie: organismul respinge durerea