Unde se va juca meciul Dinamo – Farul

Refuzată inițial pe „Arcul de Triumf”, Dinamo a primit astăzi acceptul de a folosi stadionul pentru partida cu Farul. Dar staff-ul „câinilor” nu e convins de calitatea gazonului.

Dinamo – Farul e programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00. în direct pe OrangeSport, DigiSport și PrimaSport

Dacă nu în București, atunci la Buzău!

Ovidiu Burcă a inspectat marți seară gazonul de pe „Arcul de Triumf” și nu a fost încântat de ce a văzut.

Totuși, rămâne prima opțiune pentru partida care se va juca peste două zile, probabil, astăzi va veni anunțul oficial, plus informații despre bilete!

„Îi înțelegi pe administratorii arenei. Au dreptate, terenul e proaspăt însămânțat. Riscăm să distrugem gazonul. Vom vedea. Rămâne o variantă, dar căutăm și alte soluții”, au transmis dinamoviștii.

Din informațiile GSP, pentru Dinamo a apărut o altă variantă, Buzăul, un oraș cunoscut pentru numărul mare de fani care o susțin pe FCSB.

Stadionul „Municipal” din Buzău are o capacitate de 12.300 de locuri.

„Nu vrem să piardă la «masa verde»”

Deși luni a avut un mesaj dur pentru Dinamo și i-a numit „aroganți” pe „câini”, opunându-se închirierii stadionului pentru meciul cu Farul, directorul Complexului Sportiv Național Arcul de Triumf, Radu Popa, spune acum că formația alb-roșie poate folosi arena.

Într-o reacție pentru Gazeta Sporturilor, Radu Popa a spus că Dinamo va putea folosi stadionul dacă e mulțumită de starea gazonului.

„Ovidiu Burcă va inspecta în această seară gazonul. Acesta nu se prezintă în cele mai bune condiții, pentru că suntem în plin proces de refacere a gazonului pentru meciul naționalei de fotbal feminin, care se va juca pe 26 septembrie.

Dar dacă el își va da acordul, noi nu ne vom opune. Am fost gazde pentru Dinamo în Liga 2 și nu am vrea să piardă la «masa verde»”, a declarat Radu Popa.

De ce nu poate juca Dinamo pe Arena Națională

Dinamo și-a dorit să joace pe Arena Națională meciul cu Farul. Însă cel mai mare stadion al țării este închiriat pentru un eveniment, Asia Fest 2023, festivalul care promovează cultura și tradițiile orientale, în week-end-ul 22-24 septembrie.

Citește și

Prima reacție a Soranei Cîrstea după suspendarea Simonei Halep: „Poate sunt eu paranoică”