--> -->

Două piese ”grele” de la CFR Cluj sunt out cu Dinamo!

Dinamo a primit o veste bună înaintea meciului cu CFR Cluj, din etapa 12 a Superligii, de la ora 21:30 la Arena Națională.

Două probleme: Tachtsidis și Manea

Potrivit anunțului făcut de antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, ardelenii nu vor putea miza în acest meci pe Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), care s-a accidentat în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, 3-0.

Transferat în această vară, mijlocașul defensiv s-a impus rapid în primul „11” din Gruia, fiind titular în ultimele nouă jocuri disputate de ardeleni în Superliga. A și deschis scorul, din penalty, în Gruia, joi seară, cu Sepsi.

De asemenea, CFR Cluj nu se va putea baza în meciul de pe Arena Națională nici pe Cristi Manea, care este în continuare accidentat.

„Ne așteaptă un meci greu cu Dinamo, să vedem care e starea jucătorilor. Pentru spirit e important că echipa este bine. Manea nu va juca duminică, Tachtsidis are și el probleme”, a declarat italianul.

Conducerea lui Dinamo a ieftinit biletele pentru meciul cu CFR Cluj

Oficialii lui Dinamo au hotărât ca biletele pentru partida cu CFR Cluj să aibă un preț mai mic decât până acum, pentru a atrage cât mai mulți suporteri la stadion. Acest meci este important pentru clubul din Șos. Ștefan cel Mare și deoarece, cu această ocazie, se vor comemora 23 de ani de la moartea lui Cătălin Hîldan.

Conducerea pregătește un moment deosebit, acesta fiind motivul pentru care le-a transmis fanilor să vină la stadion cu cel puțin 30 de minute înaintea fluierului de start.

„Pe Arena Națională, duminică, 8 octombrie, începând cu ora 21.30, câinii roșii vor primi vizita ardelenilor de la CFR.

Fii tu al 12-lea jucător în etapa cu numărul 12 a Superligii!

Tarifele biletelor:

PCH: 25 RON
Tribuna 2 (inel 1): 35 RON
VIP II: 80 RON
VIP I: 120 RON”, se arată în comunicatul remis de clubul roș-alb.

Citește și

Bulgaria a primit promisiuni de aderare în Schengen. Situația României e incertă