Două pierderi de ultima oră la Dinamo! Curat ghinion

Ultimul antrenament înainte de plecarea la Cluj, unul de groază pentru Dinamo!

Dinamo a efectuat la ora 17:00 ultimul antrenament înainte de plecarea spre Cluj, dar acesta a fost unul plin de ghinioane. Fanatik a aflat că portarul Cristiano Figueiredo și mijlocașul Jonathan Rodriguez s-au accidentat și nu vor mai face deplasarea.

Din informațiile noastre, portughezul este răcit, cu argentinianul nu s-a dorit a se risca o problemă mai mare, fiind șanse să revină la retur

Mirko, ”câine roșu”

Aceștia se adaugă atacantului macedonean Mirko Ivanovski, care nu este refăcut complet după accidentarea suferită în partida cu UTA Arad, deși la un moment dat s-a sperat recuperarea lui.

Deși nu este refăcut, Ivanovski va face deplasarea la Cluj cu restul lotului, însă șansele sale să fie utilizat de Dusan Uhrin sunt de doar 1%. De altfel, tehnicianul ceh a vorbit la conferința de presă despre faptul că macedoneanul nu va putea fi folosit în turul barajului.

Cel mai probabil, Mirko Ivanovski va fi apt pentru returul cu Universitatea Cluj, care va avea loc în weekend-ul următor. De asemenea, Dinamo nu se va putea baza la acest baraj pe mijlocașul Răzvan Grădinaru, suspendat după cartonașul roșu primit în partida de la Botoșani.

Detalii

Delegația lui Dinamo va pleca la Cluj-Napoca cu avionul. Zborul este programat pentru vineri, la ora 19:30. ”Câinii” vor fi cazați la un hotel de patru stele, Golden Tulip Ana Dome, din zona de sud a orașului, aflat la doar zece minute distață de ”Cluj Arena”.

Dusan Uhrin a decis să nu programeze niciun antrenament în ziua jocului, ci doar o scurtă plimbare. Va exista, de asemenea, o analiză video și o ședință pe care cehul o va avea cu jucătorii. La întoarcere s-a decis ca echipa să plece cu autocarul, imediat după terminarea meciului. Astfel, jucătorii lui Dinamo vor ajunge în cantonamentul de la Săftica spre dimineață, iar duminică vor avea o binemeritată zi liberă.

Dacă într-un baraj de promovare ierarhiile se pot răsturna și orice rezultat este posibil, lucru demonstrat în sezonul trecut de CS Mioveni care a trimis-o în Liga 2 pe Hermannstadt, cifrele calculate de FANATIK spun că Dinamo nu poate pierde sub nicio formă dubla manșă cu Universitatea Cluj.

Însă, ”câinii” au început să tremure când au aflat numele arbitrului care va conduce întâlnirea de la Cluj. Este vorba de Cătălin Popa, nimeni altul decât ”centralul” acuzat vehement de Dinamo după meciul din deplasare cu UTA Arad.

Citește și

Relația lui Florin Piersic jr cu tatăl său, celebru: ”M-a șocat”