--> -->

Două noutăți pentru echipa lui Ovidiu Burcă. Pe cine va păstra?

FC Voluntari – Dinamo se joacă sâmbătă, 19 august, de la ora 21:45. Partida va fi televizată pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Stoperul brazilian Lucas (31 de ani) și extrema Lamine Ghezali (24) se pregătesc normal alături de ceilalți coechipieri de la Dinamo. Vineri, Ovidiu Burcă (43), antrenorul alb-roșilor, va decide dacă ei, sau vreunul dintre cei doi, va face parte din lotul roș-albilor pentru etapa de sâmbătă de la Voluntari.

Lucas după „modelul Josue Homawoo”

Formația lui Ovidiu Burcă s-ar putea întări cu două nume. Importante. Este vorba despre fundașul central brazilian Lucas, 31 de ani, și fotbalistul de bandă Lamine Ghezali, 24 de ani.

Sud-americanul s-a pregătit suplimentar pentru a ajunge la un nivel decent de pregătire, încă mai are până să ajungă la forma optimă, apărătorul nu a fost forțat, fiind urmat același tipar precum în situația lui Josue Homawoo.

Soluții în plus pentru Burcă

În ceea ce-l privește pe francezul Ghezali, o piesă esențială în primăvară în promovarea echipei în Liga 1, el a absentat în ultimele trei meciuri oficiale din cauza unei accidentări. Ghezali nu a mai jucat după Derby de România, 1-2 cu FCSB, i-a recidivat o accidentare mai veche.

13 goluri în 33 de meciuri a reușit Ghezali pentru Dinamo, plus 5 assist-uri, toate reușitele francezului fiind în eșalonul secund

Ovidiu Burcă a transmis că nu știe încă dacă amândoi jucătorii vor fi în lot mâine seară, nu a luat decizia în privința lor. Totuși, a admis că ei se antrenează normal alături de coechipierii lor.

Din momentul în care cei doi vor fi apți de joc sută la sută, vor constitui soluții suplimentare pentru primul 11. Lucas va intra în concurență cu stoperii Homawoo, Patriche, Giafer și Rici Grigore.

Ghezali poate evolua în banda dreaptă, acolo unde au mai jucat Bani și Cristi Costin, mai nou, sau poate evolua ca „atacant”, așa cum s-a mai întâmplat în meciurile din Liga 2.

Citește și

Pintilii a reacționat după discuția cu Becali: „Nea Gigi, eu plec”. La ce se gândesc jucătorii de la FCSB