Două finale pentru Dinamo: când e meciul de la Iași. ”De aceea s-au relaxat la 2-0”

Dinamo a învins-o pe Dumbrăvița cu scorul de 4-1 și are două săptămâni la dispoziție pentru a pregăti duelul cu Iași, de etapa următoare. Ultimele două meciuri din 2022 sunt extrem de grele pentru ”câinii” care au adunat 7 meciuri la rând fără eșec în Liga 2.

Dinamo a urcat pe locul 8 în urmă acestui succes, cu 21 de puncte, la 4 puncte de locul 6, Unirea Dej.

Două finale pe final de an

Meciurile cu Iași și Brașov sunt precum două finale pentru Dinamo, este nevoie de cel puțin 4 puncte pentru a rămâne în cărți pentru play-off, 6 puncte fiind ideale.

Meciul cu Politehnica Iași se va juca sâmbătă, pe 26 noiembrie, de la ora 16:00, meciul se va juca în Copou și deja s-a anunțat o prezență importantă din partea suporterilor dinamoviști din țară, dar și din zonă.

”Ăsta e drumul”

”Avem pauza asta, în care mai putem regla lucruri, e binevenită pauza pentru noi, simt că grupul este mult mai așezat, în echipă există o ierarhie, ideile noastre tactice sunt mult mai clare, băieții știu ce au de făcut. Ca etică a muncii, suntem mult mai bine. Au venit și rezultatele și sunt convins că ăsta e drumul”, a spus Burcă.

”A fost un meci bun, am avut intensitate foarte bună. I-ați văzut pe adversari și la meciul cu CFR Cluj, sunt o echipă cu care ai nevoie de răbdare și de o circulație bună a balonului. În prima repriză am avut, dar nu așa cum m-ar fi mulțumit.

Am schimbat la pauză și a fost mult mai bine în repriza a doua. Sunt bucuros că băieții au înscris patru goluri, veneam după câteva meciuri în care se tot spunea că nu înscriem, iar eu am spus că e nevoie de timp să înscriem mai mult.

La 2-0, am avut un moment de relaxare, care nu mi-a plăcut. Probabil că, neavând 2-0 de mult timp, s-au relaxat băieții. Va trebui să fim mult mai atenți, ne pot costa astfel de momente. Valentin Borcea e un tip talentat. El era accidentat când am venit la Dinamo, era nerăbdător să intre, dar copiii ăștia trebuie să aibă răbdare. I-am spus că o să îl bag când o să simt că am nevoie de el.

E un băiat cu atitudine, care, în ultimii metri de teren, are tupeu și are și mijloacele tehnice să finalizeze, să dea ultima pasă”, a explicat Ovidiu Burcă, conform Radio Dinamo 1948.

Citește și

Dan Petrescu demolează arbitrajul: ”Doi ani de suspendare iau”. Detaliul care nu-i convine