--> -->

Două detalii importante pentru Dinamo, după derby

Dinamo joacă un meci capital marți seară, în Ghencea, contra celor de la CSA Steaua. Mai ales că alb-roșii vânează una din primele două poziții, ce duc în Liga 1.

Apoi, după partida de la ora 19:00 de la marginea Bucureștiului, pentru trupa lui Ovidiu Burcă urmează un alt meci esențial. Este vorba de duelul cu Poli Iași, în propriul fief, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, care a devenit casa de împrumut a ”câinilor”.

Măcar e seara

Dacă va învinge în Ghencea, Dinamo va putea vâna cu șanse mari prima poziție în clasament, cea deținută acum de Poli Iași, formația lui Leo Grozavu. Care a învins, scor 1-0, gol Hlistei, în Copou, echipa roș-albilor, la finele lui 2022.

Meciul cu echipa lui Leo Grozavu a fost programat marți seară, 25 aprilie, de la 20:00. Este al doilea meci la rând programat marți seară, după derby-ul cu CSA Steaua.

Pentru susținătorii dinamoviști ar fi fost un avantaj mai mare să se joace în week-end, partea bună este că se joacă seara, astfel că Ovidiu Burcă și jucătorii săi se pot baza pe mulți suporteri.

Cu Buzău, de 1 mai

Apoi, urmează returul play-off-ului. Prima confruntare va fi la Buzău, contra echipei lui Adrian Mihalcea, aflată în scădere de formă, situația fiind explozivă acolo, după trei remize și un eșec. Meciul se va disputa pe 1 mai de la ora 17:30.

Meciul este luni, dar este zi liberă, astfel încât pot veni mulți suporteri în deplasare.

Citește și

Importanța postului. Părintele Necula: ”Hristos nu a venit pentru detoxifiere, ci pentru Înviere”