--> -->

Două demiteri cu răsunet într-o zi

Ziua de azi, 10 octombrie, a marcat două despărțiri la două grupări importante din fotbalul românesc.

Grozavu în locul lui Clau-gol

Mai întâi, Claudiu Niculescu s-a despărțit de Poli Iași, cu toate că părțile aveau drept obiectiv promovarea în prima divizie, moldovenii având unul dintre cele mai mari bugete din eșalonul secund.

Eșecul cu Ripensia Timișoara (1-3), viitoarea adversară a lui Dinamo în week-end în campionat, i-a pecetluit soarta lui Clau-gol. Clubul din Copou a anunțat decizia și pe canalele de socializare. Au fost mai multe divergențe ce au dus la acest deznodământ.

Leo Grozavu este favorit să preia de marți echipa ieșeană.

Croitoru e istorie în Bănie

Chindia lui Toni Petrea a adunat trei victorii la rând, ultima chiar împotriva lui FCU Craiova. Iar acest detaliu a marcat îndepărtarea lui Marius Croitoru de la echipa lui Adrian Mititelu. Dinamo are programat meci cu oltenii marțea viitoare, în grupa Cupei României.

Deși beneficia de sprijinul ultrașilor din Peluza Sud 1997, Marius Croitoru nu va mai continua la FCU Craiova, formație pe care o lasă pe locul 10, cu 15 puncte, adică în afara obiectivului setat la începutul sezonului.

”I-am aprobat demisia lui Marius Croitoru. Nu mă așteptam să nu termin campionatul cu el. Încerc să aduc un antrenor de top”, a spus Mititelu pentru GSP.ro.

Pe banca oltenilor, Marius Croitoru a contabilizat, în campionat, patru victorii, trei remize și șase înfrângeri, precum și un succes în play-off-ul Cupei României. Lăudat inițial pentru stilul său pozitiv, ofensiv, antrenorul a pierdut sprijinul conducerii după ultimele trei etape, în care FCU a strâns un singur punct și, pe deasupra, inclusiv jocul a lăsat de dorit.

Până când patronatul îi va găsi un înlocuitor lui Marius Croitoru, alb-albaștrii se vor pregăti pentru meciul cu Botoșani sub comanda lui Paul Răducan, instalat în august în funcția de director tehnic al echipei, și a secundului Florin Drăgan.

Citește și

Daniela Crudu își vinde apartamentul din București. Ce oferă pentru locuința de 88 mp