--> -->

Dorinel Munteanu, vehement: „Jocurile de culise sunt foarte multe!”

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați, a reacționat, la finalul partidei Gloria Buzău, pe tema subiectului momentului privind posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze încă din acest sezon în Superliga.

Meciul dintre Oțelul Galați și Gloria Buzău s-a disputat joi seară, în cadrul etapei a patra a play-off-ului din Superliga, iar moldovenii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Ursu, în minutul 3.

”Mi-aș dori să câștige CSA cu Dinamo”

După această partidă, antrenorul Oțelului a vorbit despre posibilitatea ca CSA Steaua să promoveze încă din acest sezon. Dorinel Munteanu este de părere că acest subiect este reprezentat de niște ”jocuri de culise”.

„Indiferent dacă se schimbă sau nu se schimbă regulamentul, dar eu cred că nu se schimbă… în ultimele etape să schimbi o lege a sportului, este aberant! Chiar dacă se schimbă, ne concentrăm la fiecare joc, să adunăm punctele necesare pentru a fi în primele patru, cu sau fără această lege.

Jocurile de culise sunt foarte multe și cine ascultă aceste știri cred că este naiv sau este în altă lume.

Ca antrenor, mi-aș dori să câștige CSA Steaua meciul cu Dinamo, pentru că suntem în luptă directă cu Dinamo. Dar nu prea mă interesează acest meci, să fiu sincer.

Jocuri de culise… e mult spus, sunt lucruri adevărate. Dacă Dorinel Munteanu este nebun, ceilalți 13.000 sunt tot nebuni? Nu vreau să zic despre arbitraj, să umbresc victoria echipei noastre”, a spus Dorinel Munteanu, după meci, citat de Digi Sport.

Ce vrea ministrul

Vasile Dîncu, fost ministru al Apărării, a propus implementarea unor modificări în Legea Sportului, în așa fel încât CSA Steaua să poată avea drept de promovare în prima ligă a României, în ciuda formei de organizare a clubului.

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, este convins că echipa lui Daniel Oprița va încheia sezonul pe primul loc și va putea promova, legal și regulamentar, în prima ligă a României.

„E un demers pe care eu l-am făcut de anul trecut, înainte de aniversarea CSA. Nu am înțeles de ce s-a tras atât de timp. Toată lumea își dă cu părerea, e o situație confuză. Trebuia încă de anul trecut să dea drumul acestui demers.

Cred că în 2-3 săptămâni ar trebui să fie rezolvată problema. E timp suficient, dacă se vrea, se poate face. Dacă nu, nu se face nimic. Eu o consider o problema națională și cred că și dvs. E un caz foarte mediatizat. Cred că trebuie rezolvat, să nu mai tragem de timp, nu face bine nimănui chestia asta”, a spus Florin Talpan, potrivit Digi Sport.

Citește și

După Slovacia și Polonia, România discută azi interzicerea importurilor de cereale din Ucraina