Dorinel Munteanu acuză jocuri de culise: ”A zis că vrea cu Dinamo, braț la braț”

Poli Iași revine în Liga 1 după două sezoane. Formația pregătită de Leo Grozavu a învins-o cu 2-0 pe Oțelul Galați și nu mai poate pierde locurile direct promovabile.

Context: totul a pornit de la Șfaițer

La final, Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor, a vorbit despre presupuse jocuri de culise în finalul sezonului.

La finalul victoriei obținute de Poli în fața lui Dinamo, runda trecută, Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a declarat: „Mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo”. Dorinel Munteanu s-a legat de această afirmație și a ieșit la atac.

„Vreau să spună”

„La început nici n-am vrut să intervin la interviu, nu mi s-a părut normal ca la Dej să nu vină nimeni să-mi ia un interviu, după victorie, iar astăzi să fiu chemat.

Să fie toată lumea atentă cum joacă Iașiul de acum înainte. Patronul echipei, sau ce e domnul Șfaițer, a declarat că vrea să intre la braț cu Dinamo în Liga 1. Asta e marea mea dilemă, nu înfrângerea de astăzi!

Vreau ca domnul Șfaițer să spună cum va juca. În rest, îi felicit, bravo lor că au promovat”, a spus Dorinel Munteanu la Orange Sport.

Dorinel Munteanu a lansat un atac și la adresa fanilor ieșeni: „Am trăit cea mai mare umilință din ultimii 10 ani, nu că am pierdut, ci atitudinea spectatorilor. A lăsat de dorit!”.

Calcule pentru promovare: Oțelul, pândită de Dinamo și de Gloria Buzău

Formația din Copou a ajuns la 52 de puncte și a declanșat sărbătoarea promovării: Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej nu o mai pot depăși, iar Steaua nu are drept de a merge în primul eșalon.

Și Oțelul are șanse mari să ajungă în elită. Ocupă poziția a 3-a în acest moment, cu 45 de puncte, un avans de 6 față de Dinamo și 7 față de Buzău, când mai sunt de jucat doar 4 partide.

Meciul direct dintre Oțelul și Dinamo, cel care ar putea decide ierarhia finală, este programat pe 11 mai, de la ora 20:30, la Galați. În turul play-off-ului, Dinamo a învins 3-0 trupa lui Munteanu.

Citește și

Andreea Raicu a povestit de ce s-a despărțit de Cristi Chivu: „Vina a fost a mea”