--> -->

Dorinel Munteanu a ieșit la atac: „Să intervină!”

Dorinel Munteanu (54 de ani), antrenorul de la Oțelul Galați, acuză jocuri de culise împotriva echipei sale și solicită intervenția FRF și CCA pentru a avea parte de arbitraje corecte!

Învinsă seara trecută la Buzău, 0-1, Oțelul nu este sigură de promovarea directă. Are nevoie de victorie în ultima rundă, duminică, cu Unirea Dej, pentru a-și realiza obiectivul.

Gălățenii au contestat puternic deciziile brigăzii de arbitri care l-a avut la centru pe Viorel Flueran. Antrenorul Dorinel Munteanu acuză chiar jocuri de culise împotriva echipei sale.

Dorinel Munteanu acuză: „S-au făcut jocuri împotriva Oțelului!”

„Condițiile în care s-a desfășurat partida lasă de dorit. Toți cei care au văzut meciul și conduc fotbalul românesc, arbitrajul, ar trebui să se sesizeze. De la începutul play-off-ului am făcut un apel, cu niște declarații care se confirmă pe zi ce trece.

Felicit Poli Iași că a promovat cu 4-5 etape înainte. Au rămas 3 echipe care se bat pe celelalte locuri și eu cred că s-au făcut un fel de jocuri împotriva Oțelului.

CSA Steaua și Unirea Dej nu pot promova, așa că toate jocurile se învârt în jurul celor 4 echipe. A fost un dezastru în privința brigăzii de arbitraj. Dacă ar trebui să fac un colaj cu greșelile din play-off, ar trebui o săptămână ca să le vedeți. Eu cred că arbitrajele au fost total contra Oțelului”, a declarat antrenorul la GSP Live.

Continuă pe aceeași linie: „S-a făcut de râs”

”A fost prima dată când am felicitat echipa la înfrângere, pentru că a făcut tot ce este posibil pentru a egala sau câștiga meciul. A fost imposibil acest arbitraj, din lovitură liberă mingea lovește zidul și iese în corner, dar arbitrul dă out de poartă. Nu mai zic de penalty-uri sau alte lucruri.

Din punctul meu vedere, arbtirul s-a făcut de râs. Dar pe ei n-are cine să-i tragă la răspundere. Noi avem șefi, oameni care ne finanțează, față de care suntem datori.

Este rușinos și facem apel la Comisia de Disciplină și CCA pentru a avea arbitraje corecte. Dacă pierdem, să pierdem pe mâna noastră. Avem în față un meci foarte, foarte greu”, a precizat Dorinel Munteanu în această dimineață.

Citește și

Robert Negoiță, prins conducând pe contrasens. Ce s-a întâmplat