--> -->

Dorin Rotariu a ales FCSB

După ce a anunțat că vrea să întărească compartimentul ofensiv, Gigi Becali și-a găsit primul transfer: ex-dinamovistul Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat astăzi cu FCSB.

A început antrenamentele

FCSB l-a prezentat pe pagina de Facebook pe Dorin Rotariu.

”Bine ai venit, Dorin Rotariu!

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care a semnat astăzi un contract cu clubul nostru. Atacantul în vârstă de 28 de ani va purta tricoul cu numărul 29 și se va adăuga lotului condus de Elias Charalambous mâine.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au transmis cei de la FCSB.

Dorit de Dinamo, dorit de UTA

Astfel, Rotariu devine al 20-lea jucător care semnează cu FCSB după ce a trecut și prin curtea rivalei tradiționale. Cel mai recent caz a fost cel al lui Deian Sorescu, împrumutat de vicecampioană de la Rakow în a doua parte a stagiunii precedente.

Cei de la Dinamo au transmis luna trecută că ar fi interesați de Dorin Rotariu, dar erau conștienți că nu și l-ar permite din punct de vedere financiar. De asemenea, Mircea Rednic era convins că-l va convinge să vină sub comanda sa la UTA.

Citește și

Zelenski vizită în România, senatoarea Șoșoacă războinică: ”Piticul dansator”