--> -->

Dorin Iacob îi atacă pe Eugen Voicu și Andrei Nicolescu: „Asta e know how”

Dorin Iacob este de părere că, din cauza lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, Dinamo ar fi ratat mai multe transferuri importante.

Dorin Iacob a ieșit la atac după ce FIFA a păstrat interdicția la transferuri dictată împotriva lui Dinamo! Îi acuză pe Eugen Iacob și Andrei Nicolescu.

Un nou motiv de contre

Dorin Iacob le reproșează lui Eugen Voicu și Andrei Nicolescu strategia pe care au ales-o pentru Dinamo în această vară. Tatăl administratorului special Vlad Iacob a comentat, pe grupul de Facebook al Radio Dinamo 1948, după ce clubul din Șos. Ștefan cel Mare a aflat că FIFA a refuzat să ridice interdicția la transferuri.

Fostul administrator al societății Red&White, care a preluat-o pe Dinamo, spune că Eugen Voicu și Andrei Nicolescu nu ar fi trebuit să aștepte atât de mult și să își pună speranțele în faptul că forul mondial își va schimba decizia inițială. Dorin Iacob consideră că această întârziere i-a pus pe fugă pe unii dintre jucătorii doriți de Ovidiu Burcă pentru un transfer.

Practic, în acest moment acționarii trebuie să achite din buzunar restanțele salariale pentru care transferurile sunt blocate la Dinamo, clubul neavând legal acest drept deoarece este în insolvență.

Dorin Iacob a transmis că Andrei Nicolescu și Eugen Voicu ar fi trebuit să facă acest lucru din capul locului, și nu acum, pe ultima sută de metri.

Dorin Iacob: „Nu trebuia așteptat”

Dorin Iacob a comentat pe Facebook decizia FIFA de a menține interdicția la transferuri dictată împotriva lui Dinamo.

„NU TREBUIA AȘTEPTAT! Cea mai importantă și impactantă investiție în DINAMO, adusă cu greu înapoi în Liga1, era să poți să faci TRANSFERURI din prima zi a sezonului de mercato!

Asta era Know How și asta însemnă INVESTITOR real! Știm acum oare ce jucători NU AU putut fi aduși/convinși?!

Din păcate, neavând fonduri suficiente și refuzând alți investitori cu resurse reale… R&W a periclitat major perioada de transferuri! S-a știut că sunt 1% șanse să se obțină ceva la FIFA și chiar dacă erau 99,9999% șanse NU TREBUIA acționat așa sub nici un motiv!

Ce înseamnă 500.000 de euro pentru un club de Liga 1 – poate chiar plata unui transfer pentru 1-2 jucători (!)… Dar, să faci posibilă aceasta situatie STRATEGICĂ pentru 7-8 cel puțin pe care să-i găsești din prima. Să mai și gândim, dragilor. Să auzim numai de bine!”, a reacționat Dorin Iacob.

Citește și

Dan Negru supărat de turismul românesc, Mircea Badea replică acidă: „Ăsta e în Japonia”