--> -->

Dorin Iacob, critici pentru ”colegii” de la Red&White: „Vorbești cu 100 și îți pleacă ăia 98 formidabili”

Dorin Iacob a criticat întârzierea deblocării transferurilor la Dinamo, în contextul în care Red&White încearcă rezolvarea problemei pe cale juridică.

Un terț ar putea debloca transferurile

Dinamo nu poate face transferuri din cauza interdicției dictate de FIFA, dictată ca urmare a memoriilor depuse de mai mulți foști fotbaliști străini ai echipei.

Forul internațional a hotărât ca echipa din Ștefan cel Mare să nu poată efectua nicio mutare în mercato până când nu le achită respectivilor fotbaliști banii solicitați.

Legea insolvenței din România nu îi dă posibilitatea clubului să facă plăți preferențiale, iar singura soluție este ca un terț să achite aceste datorii.

Compania care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, Red&White, forțează rezolvarea acestei probleme la TAS, pe cale juridică. Timpul până la startul noului sezon este, însă, scurt, iar Dorin Iacob, tatăl administratorului special Vlad Iacob, s-a declarat îngrijorat din cauza situației din prezent.

Critic: „Nu diger această poveste”

Dorin Iacob, fostul administrator al societății Red&White – care deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, trage un semnal de alarmă și le transmite patronilor Andrei Nicolescu și Eugen Voicu să urgenteze deblocarea transferurilor, deoarece roș-albii riscă să piardă jucători importanți pe care îi urmăresc.

„Cu alte eforturi, inclusiv de natură financiară, am făcut în «right moment». Dacă compar ce am făcut anul trecut cu ce nu se face acum, nu-mi place deloc. Mă refer la o fereastră de timp. E o fereastră de timp importantă: îți pleacă oameni, îți pleacă jucători! Vorbești cu 100 și îți pleacă ăia 98 formidabili. Mai rămâi cu doi, și ăia formidabili, dar…

(n.r. A pierdut Dinamo până în momentul de față jucători?) Nu știu asta și sper că nu, pentru că au o strategie destul de abilă și în sensul ăsta. Dacă compar cele două momente, nu diger această poveste și această socoteală.

(n.r. Situația era mult mai grea anul trecut) Aoleu! Sigur că era și am reușit să venim să salvăm ceva, dar acum este și mai important. Dinamo a venit în fața ochiului public într-un mod spectaculos. Dinamo este privită din nou ca o chestie care se bâlbâie, care își caută drumul. Or, dacă am adus-o pe Dinamo până aici, ia-o, măi, frate, în forță și du-o mai departe, pentru că această forță îți va da înapoi satisfacții chiar și ca investitor.

Oameni buni, aduceți bani și deblocați transferurile!”, a declarat Dorin Iacob, la ”Exclusiv Dinamo”, la Prosport.

Citește și

Piedone achitat în dosarul ”Colectiv”, eliberat din închisoare: „Nu voi cere despăgubiri”