--> -->

Dorian Popa și-a luat bolid: 290.000 de euro

Dorian Popa este pe creasta valului, îi merge foarte bine. Drept dovadă o investiție de nivelul multimilionarilor.

Dorian Popa și-a cumpărat Lamborghini Huracan cabrio, de peste 600 cai-putere. Artistul a anunțat pe contul lui YouTube că a dat avansul de 20.000 de euro, pentru bolidul de lux care costă 290.000 de euro.

”În Domnești, cu căruța asta o să mă vezi”

”Azi dăm avansul Lamborghini-ului. A venit Poliţia cu Porsche. Încă nu îmi vine să cred! Nu trebuie să modific nicio limită pentru a putea achita cei 20.000 de euro.

Ştiam că nu o să regret această alegere. Mulţi mi-au zis: «Domnule, dar aştepţi şapte luni, dar pentru câţiva kilometri poţi să ţi-o iei acum». E un întreg proces, o chestie frumoasă prin care cred că de la 150.000 de euro în sus ar trebui să treci.

Că dacă nu treci, care mai e fun-ul (distracţia). Ia uite cum o să fac eu în Domneşti! În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Cine credea?!”, a reacționat cântărețul.

”Toți mi-au spus cum o să încap”

”Încă nu-mi vine să cred. Doamne, îți mulțumim. Nu m-am urcat niciodată într-una din asta cabrio. Toţi mi-au spus. Cum o să încapi? Încap foarte şmecher! Sunt ditamai ursul de 1,86 şi 95 kg.

Mi se pare că stau foarte bine. Ştiţi care e cel mai greu sentiment care mă încearcă acum? Cele şapte luni sau câte ore, secunde o să mai fie până atunci? Inima mea cum o să facă faţă până atunci”, a declarat Dorian Popa, în vlogul de pe YouTube.

Citește și

Cu cât s-ar putea scumpi benzina şi motorina după embargoul impus petrolului rusesc