--> -->

Dorian Popa, la ora confesiunilor: ”Am muncit și acolo, visam să devin bancher”

Dorian Popa este de toate: cântăreț, actor, influencer, youtuber. Bărbatul de 34 de ani nu are stare nici atunci când este invitat în cadrul unei emisiuni, fie ea și podcast, așa cum s-a întâmplat cu ocazia interviului acordat lui Damian Drăghici.

Constănțeanul este unul dintre cei mai urmăriți români pe Instagram – 2,4 milioane de urmăritori, respectiv pe Facebook – un milion de urmăritori. Orice postare a sa strânge zeci de mii de like-uri.

Dorian Popa se recomandă ca fiind un workaholic, ”bate fierul cât e cald”, cum îi place să spună.

”Fac mult sport, mă curăță”

Dorian Popa a vorbit despre el însuși, a făcut și câteva dezvăluiri, a mărturisit că nu are timp să-și ia o vacanță, întrucât este ocupat cu afacerea din imobiliare.

Totuși, dacă nu-și permite luxul unei concediu, în afara postărilor colorate și exuberante din mediul online, constănțeanul a mărturisit că acordă o mare atenție odihnei!

”Caut să dorm în fiecare noapte cel puțin 7 ore, dar norma la mine e de 8 ore. Caut linia de mijloc, așa am învățat de la oamenii sus-puși în viață. Fac mult sport, mă curăță. În rest, pasiune, pasiune, pasiune! Lucrul făcut fără suflet nu e niciodată elitist.

Nu prea iau pauză, bate fierul cât e cald! Sunt atâtea zicale de la oameni reușiți în viață, să nu te oprești, am grijă ca fizic și psihic să nu mă uzez. Mie asta-mi place să fac”, a mărturisit artistul.

Ce porecle a avut

Cu un fizic impresionant, el însuși mărturisind că bodybuildingul este ca o religie pentru el, Dorian Popa a povestit că nu întotdeauna a fost așa. Din contră.

”Mama îmi spunea «Somalia». Vă dați seama?! Complexul de greutate, de fizic, l-am rezolvat cu sport. Fac mereu sală singur. Acum, pot eu să-l învăț pe instructor. Am avut și complexul capului deformat, îmi mai ziceau în școală «E.T.» Și-am avut și complexul nasului mare”, a punctat Dorian Popa.

”Șocul a fost să port costum”

Un nume în entertainmentul românesc, cu gândul să reușească și afară, Dorian i-a povestit lui Damian Drăghici ce visa să devină copil fiind. „Voiam să fiu pilot de avioane militare. Când am crescut, visam să devin bancher.

D-aia am dat la contabilitate-informatică. Am muncit și-n bancă, șocul cel mare a fost când a trebuit să port costum. Am lucrat ceva pe acolo, dar nu mi-a plăcut”, a spus artistul.

Citește și

De ce a fugit Florin Piersic jr: ”Îmi mâncam salariul la păcănele”