--> -->

Dorian Popa își dă palme: ”Prostia! Mă uit și plâng”

Dorian Popa regretă situația în care se află, după ce recent a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Celebrul vlogger a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai exact canabis. Analizele de sânge efectuate la Institutul Național de Medicină Legală au confirmat rezultatul Drugtest.

Măcar de-o fi învățat ceva

După această situație neplăcută, Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere o perioadă lungă. Artistul a postat recent pe contul său de Instagram un mesaj în care își exprimă regretul că nu mai poate conduce mașinile de lux pe care le deține. „

Prostia costă. Mă uit și plâng… mă uit”, a transmis celebrul vlogger, în timp ce a distribuit o fotografie cu bolidul de 300.000 de euro.

Bolizi de sute de mii de euro

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, Dorian Popa și-a achiziționat un Lamborghini Huracan, de peste 600 de cai-putere. Artistul are foarte mare grijă de mașinile sale și frecvent le schimbă culoarea.

Artistul și-a văzut bolidul comandat la începutul lunii iunie a anului trecut chiar din fabrica Lamborghini din Italia. Întregul moment l-a prezentat într-un videoclip pe canalul personal de YouTube. El a fost așteptat la fabrică de mai mulți reprezentanți ai brandului, printre care și o româncă. I-a fost prezentată fabrica, iar apoi mașina, care îl aștepta într-o încăpere specială.

A avut parte și de o prezentare a mărcii, după care s-a urcat la volanul mașinii. „Mi-au dat și lacrimile. Sunt ca un copil”, a exclamat Dorian Popa, fericit cu noua lui achiziție în valoare de 300.000 de euro.

Citește și

Zece lucruri pentru creierul sănătos! Academicianul Leon Dănăilă: de la alimentație la cafea și alcool, moderate, până la credință