--> -->

Dorel Vișan la 86 de ani: „În fiecare primăvară și vară, fac o astfel de cură”

Dorel Vișan are 86 de ani și este în continuare activ și asta pentru că actorul a descoperit o metodă care îl ajută să rămână într-o formă de zile mari.

Un castravete verde, pe stomacul gol

Ardeleanul a dezvăluit care este secretul lui și le-a recomandat tuturor să îi urmeze exemplul.

„În fiecare an fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante.

Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, a declarat Dorel Vișan pentru Cancan.

Are propriile sere

„Eu am propriile sere, lângă Cluj, acolo unde de câțiva ani buni îmi plantez propria recoltă. Acolo am și roșii, și castraveți verzi. Se pot mânca unul sau mai mulți pe zi, după puterile fiecăruia”, a mărturisit îndrăgitul actor.

De asemenea, actorul susține că dietele constante cu castravete verde ajută organismul să lupte mai bine contra grăsimilor.

„În fiecare primăvară și vară fac așa ceva în fiecare dimineață și vă asigur că rezultatele sunt bune. Mă ajută să nu îmbătrânesc poate la fel de repede, deși pe la noi, prin Ardeal, străbunii mei nu vorbeau despre bătrânețe.

Ei preferau să spună că crești în vârstă, că devii mai înțelept. Lumea modernă a fost însă de altă părere și a ales altceva!”, mai spune Dorel Vișan.

Citește și

Miss Moscova când a fost întrebată care e capitala României: „Să rescriem manualele de geografie”