Doi superatacanți propuși lui Dinamo! Au valorat multe milioane de euro

Dinamo a luat cu asalt zona transferurilor, mai ales că are neapărat nevoie de un atacant pur sânge.

A fost fotbalist cândva! Ce face acum

Sursele ProSport susțin că brazilianul Wellington Nem, 31 de ani, a fost propus bucureștenilor. El a rămas liber de contract după ce a reziliat contractul cu Vitoria, pentru care a dat două goluri și 4 pase de gol în 25 de partide, în a doua divizie a Braziliei.

Un fotbalist cu trei selecții în naționala Braziliei, pe care Șahtior a plătit 9 milioane de euro, este transferul colosal pe care îl negociază Dinamo București!

Wellington Nem a atins apogeul carierei în momentul în care Șahtior l-a transferat în 2013 de la Fluminense, în schimbul sumei de 9 milioane de euro.

Al doilea: Caicedo, ex-City, ex-Lazio, ex-Inter

ProSport a scris azi și de interesul celor de la Dinamo pentru Felipe Caicedo. Fostul vârf de la Manchester City, Lazio Roma sau Inter Milano are 35 de ani și a jucat ultima oară în Arabia, la Abha, club pentru care a marcat două goluri în 22 de apariții.

Dinamo a reușit în această iarnă 5 transferuri: fundașul central nord-macedonean Darko Velkovski, mijlocaşului croat Domagoj Pavicic, mijlocaşului ofensiv moldovean Petru Neagu, mijlocaşul francez Eddy Gnahore și bulgarul Gheorghi Milanov.

Citește și

Metodele de slăbire folosite de Anamaria Prodan: 4 kilograme ”arse”, garantat, într-o săptămână