--> -->

Doi spanioli pe lista lui Dinamo: o mare problemă în ceea ce-i privește

Dinamo s-a relansat pe pista spaniolă! Poate ca să-i facă în necaz lui Pablo Cortacero, care a provocat doar necazuri la clubul din Ștefan cel Mare.

După aducerea în teste a atacantului Nemanja Petrovic, 23 de ani, care a jucat doar la liga a patra elvețiană, și a fundașului dreapta Constantin Nica, 28 de ani, liber de contract și fără meciuri din septembrie 2019, ”câinii” sunt în tratative pentru a transfera un fundaș central pentru finalul campionatului. GSP.RO a scris în această seară că roș-albii sunt în negocieri pentru a aduce unul în probe.

Dinamo ar putea testa un fundaș central care a crescut la Real Madrid, este vorba de Borja Gomez, 32 de ani, care s-a despărțit la începutul lui ianuarie 2020 de East Bengal, din prima ligă indiană, echipă pregătită acum de Robbie Fowler.

Gomez a mai evoluat pentru Alcorcon, Rayo Vallecano, Karpay Lvov, Granada, Hercules Alicante, Lugo, Oviedo, Logrones, Sanse și East Bengal. Problema, similară ca la Nica, este că Borja Gomez nu a mai jucat din 2019. Nica din septembrie, spaniolul din august. Gomez a strâns 31 de meciuri în prima divizie spaniolă.

Mai există și varianta B, tot un stoper iberic, ultima dată la ȚSKA Sofia: Raul Albentosa (32 de ani). A mai jucat la Eibar, Cadiz, Huelva, La Coruna, Malaga, Gimnastic și Derby, printre altele. El are 93 de meciuri și 6 goluri în LaLiga. El s-a despărțit de sofioți în aprilie anul trecut, după ce a adunat 19 goluri pentru cea denumită ”Steaua Bulgariei”.

Și la el problema este că a jucat ultima dată în decembrie 2019, de aceea de văzut pe cine vor prefera ”câinii” să aducă în probe.

Citește și

Andrei Caramitru: ”Doar cei vaccinați la mare și la concerte”. Proteste? ”Bam Bam, blocați”