Doi fotbaliști prezentați ACUM la Dinamo: ”Bine ați venit”

Clubul din Ștefan cel Mare continuă să prezinte ultimele mutări înaintea startului sezonului, mai ales că Dinamo va juca vineri seară în Trivale, contra celor de la FC Argeș. Piteștenii au învins de două ori în toamnă, de fiecare dată în Capitală.

”Thomas Chesneau și Alin Buleică la Dinamo București”, au transmis ”câinii” prin intermediul social media. Și a oferit detalii.

Pot juca vineri

”Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.

Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.

Ce numere vor purta

6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).

Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret (8)

Bine ați venit la Dinamo București!”, au transmis oficialii din Ștefan cel Mare.

Citește și

Reacția lui Klaus Iohannis la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: ”Necesar”