--> -->

Doi ex-dinamoviști în pole-position pentru Gigi Becali: ”Să văd după rugăciune”

După ce anunța că Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță sunt pe lista lui pentru înlocuirea lui Nicolae Dică, Gigi Becali s-a mai gândit la doi posibili antrenori pentru FCSB: Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe, care se află acum în pole-position.

E ca la loto

După demisia lui Dică, Gigi Becali se mișcă rapid și are deja 4 nume de posibili înlocuitori. După ce în această dimineață spunea că „e posibil să vină Poenaru, e posibil să vină Prepeliță”, ambii liberi, omul de afaceri ia în calcul doi antrenori aflați sub contract, ambii cu trecut dinamovist.

Liviu Ciobotariu (51 de ani) și Eugen Neagoe (55 de ani) au intrat în atenția lui Gigi Becali, anunță Fanatik. Patronul FCSB a explicat de ce s-a gândit la cei doi antrenori și anunță când va lua o decizie.

”La amândoi țin mult”

”O să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract. La amândoi țin foarte mult, pentru că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni. La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune.

Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu. La fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate.

Liviu Ciobotariu, mare favorit s-o preia pe FCSB

În acest moment, Liviu Ciobotariu are șanse mai mari să fie numit antrenor la FCSB. Tehnicianul s-a aflat în luptă directă pentru titlu cu formația lui Gigi Becali în 2015, când era la ASA Tg. Mureș. Atunci, ardelenii au scăpat titlul printre degete în ultimele etape.

Din informațiile Gazetei, Eugen Neagoe nu ar accepta să lucreze în condițiile impuse de Gigi Becali, care vrea să se implice în alcătuirea echipei de start și la schimbări. În plus, acesta are o relație excelentă cu Victor Pițurcă, aflat în conflict cu Gigi Becali.

Trecut dinamovist

Ambii antrenori aflați în atenția lui Gigi Becali au legături cu Dinamo. Ciobi a jucat la Dinamo între 1998 și 2000 și 2004-2005 și a antrenat la Dinamo 2 (decembrie 2010 – iulie 2011) și la Dinamo între iulie 2011 și aprilie 2012.

De partea cealaltă, Neagoe a făcut parte din lotul lui Dinamo între ianuarie și iulie 1998, bifând 12 partide. I-a antrenat pe „câini” în perioada iulie – august 2019.

Ciobotariu a antrenat la FC Național, CS Otopeni, Pandurii, Dacia Unirea Brăila, Dinamo, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Tg. Mureș, Al Faisaly, Al Tai, FC Botoșani, naționala Libanului, Hermannstadt. Din mai 2021 o pregătește pe FC Voluntari.

Neagoe le-a mai pregătit pe Pandurii, Drobeta Turnu Severin, ASIL Lysi, Aris Liassol, Nea Salamis, Poli Iași, Sepsi, Dinamo, Hermannstadt și Astra. Din august este pe banca lui U Cluj, cu care tocmai a învins-o pe FCSB.

Citește și

Anunțul făcut de Dan Negru referitor la Revelionul la TV: ”Eu asta vă sfătuiesc”