Doar Straton a făcut minuni, altfel era prăpăd! FCSB e out din Europa

Multe echipe din Liga 1 s-au oferit să ajute FCSB, lovită crunt de coronavirus în preajma duelurilor europene, iar Gigi Becali a reușit să-i împrumute pentru duelul cu Slovan Liberec doar pe Karanovic, Caiado și Enache. Primii doi de la Hermannstadt, ultimul era liber de contract.

Atacantul elvețian n-a rezistat nici 10 minute, a ieșit accidentat. Liberec a învățat din ”Minunea” lui Dinamo din 2009 și a jucat nemțește. Un fotbal mecanic. Fără să se complice, încercând să rețină mingea incredibil de posesiv. Cehii au jucat cu un om în plus încă din minutul 22, când Cană a fost eliminat după un fault în postura de ultim apărător.

Perianu putea obține un penalty, a mai avut și Adrian Petre o ocazie uriașă la 0-0, dar Slovan ar fi putut învinge la 5-6 goluri diferență! A fost o diferență uriașă față de o echipă pleoștită, fără potență fizică, având mulți juniori în formula de pe gazon. Straton chiar a făcut minuni, cât a putut. A limitat scorul, altfel era prăpăd. Helal și Rabusic au înscris după două faze identice.

Casetă
FCSB – Slovan 0-2 (0-0)
Au marcat: Helal (64), Rabusic (82)
FCSB: Straton – Enache, Soiledis, Cană, Panțâru – Simion, Perianu, Șut – Caiado, Karanovic (10 Oct. Popescu), A. Petre (68 R. Ion). Antrenor: Mihai Pintilii
Slovan Liberec: Nguyen – Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula – Beran (51 Rabusic), Hromada, Mara, Pesek (85 Matousek) – Helal, Mosquera. Antrenor Jiri Neuman

Citește și

Vinicius ”Frichichi” duce CFR Cluj la porțile grupelor Europa League

No Comments Yet

Comments are closed