DOAR ROMÂNIA Dănciulescu răspunde atacurilor lui Sepsi: ”Noi așa am fost făcuți”

Ionel Dănciulescu a reacționar după ce Sepsi OSK a dat publicității un comunicat de presă prin care cere ca Dinamo să fie sancționată după meciul de sâmbătă de la Sfântu Gheorghe.

„Este o atitudine patetică și penibilă! Noi am fost făcuți țigani de fanii lui Sepsi și nu a spus nimeni nimic! Nu e vina lui Dinamo că Sepsi nu mai e în stare să câștige pe teren. Mai bine s-ar concentra să joace fotbal”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.ro.

Cum arată comunicatul SEPSI OSK:

„Conducerea Clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și suporterii echipei au luat act cu consternare despre faptul că nu încetează manifestările cu caracter antimaghiar și xenofob la adresa echipei noastre. La meciul cu Dinamo București, disputat pe teren propriu în data de 9 februarie 2019, mai mulți suporteri ai echipei oaspete au dat dovadă din nou de un comportament defăimător şi jignitor la adresa demnității umane și identitare.

Vom protesta la toate forurile competente și în mod public față de incidentele de asemenea natură, și solicităm luarea unor măsuri clare din partea forurilor competente pentru a preveni în viitor astfel de manifestări.

Dorim să precizăm că la ședința tehnică premergătoare meciului Sepsi OSK – Dinamo București, delegatul echipei noastre, domnul Bokor János, a atras insistent atenția domnilor Aron Huzu (observator arbitri), Cătălin Popa (observator din partea LPF) și Ionuț Coza (al patrulea arbitru) privind posibilele atrocități. A cerut ca în cazul unor astfel de evenimente să se aplice regulamentele în vigoare, și în caz de nevoie să fie oprit meciul. Cu toate că pe parcursul meciului au avut loc în repetate rânduri scandări și au fost afişate bannere cu inscripții defăimătoare, nici arbitrul și nici observatorul de joc nu au considerat necesară întreruperea jocului.

Clubul Sepsi OSK cere Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze evenimentele și să ia măsurile necesare.”

Citește și:

Miriuță, dezvăluiri în premieră despre relația cu Gigi Becali: ”Tu, acolo?”