--> -->

Doar antrenamente, debut amânat

Christian Irobiso, 28 de ani, mai are de așteptat până când va deveni oficial jucătorul lui Dinamo, cu toate că a început de azi antrenamentele cu formația lui Dusan Uhrin, după ce cu o zi înainte a făcut cunoștință cu roș-albii.

Atacantul nigerian ar putea fi folosit cel mai devreme la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. De ce? Mai ales că el este liber de miercuri, tocmai de aceea a fost activată înțelegerea cu ”câinii”.

Gaz Metan poate face apel

Christian Irobiso mai are de așteptat cinci zile până când va putea fi prezentat oficial la Dinamo și legitimat la Liga Profesionistă de Fotbal.

Aceasta întrucât, teoretic și legal, Gaz Metan Mediaș are la dispoziției cinci zile pentru a face apel la decizia LPF: ”IROBISO OKECHUKWU CHRISTIAN vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) alin. 3 din RSTJF începând cu data de 09.03.2022. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante și a taxei de procedură. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunțată azi, 09.03.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”.

Numai că acest termen limită se ia în calcul doar din momentul în care clubul i se comunică oficial hotărârea.

Orgolios că a ajuns la Săftica

Astfel, Christian Irobiso ar putea debuta oficial în tricoul ”câinilor” în Liga 1 în etapa a doua din play-out, în meciul din Ștefan cel Mare cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Dacă lucrurile se vor tergiversa, Irobiso ar putea rata și meciul cu covăsnenii, însă până atunci se poate pregăti la antrenamente și să recupereze din punct de vedere fizic.

Atacantul în care dinamoviștii își pun bazele a început de azi antrenamentele sub comanda cehului, a postat o fotografie din vestiar pe Instastory. Irobiso a promis fanilor săi să aibă un sezon remarcabil la Dinamo, după ce a marcat de două ori în 23 de partide la Gaz Metan.

Citește și

Cel mai tare sniper din lume este în Ucraina