Djokovic s-a despărțit de FCSB, dar tot la titlu se va bate! A refuzat Dinamo

Damjan Djokovic, 33 de ani, e istorie la FCSB. Și nu va merge la Dinamo, a preferat să se lupte la titlu cu fostele sale echipe, CFR Cluj și FCSB, dar în tricoul Rapidului!

Mijlocașul croat a reziliat cu roș-albaștrii, iar Gigi Becali a dezvăluit cât i-a plătit ca să accepte rezilierea.

De ce Rapid și nu Dinamo

Djokovic a primit 70.000 de euro de la FCSB pentru a semna rezilierea și e jucător liber. Nu pentru mult timp, pentru că va semna cu Rapid. A ajuns deja în cantonamentul giuleștenilor din Antalya, iar transferul va fi oficializat în curând.

Djokovic va avea un salariu de 15.000 de euro pe lună la Rapid, plus alte prime. L-a refuzat pe conaționalul său, Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, i-a transmis acestuia că nu vrea să se bată pentru evitarea retrogradării.

Oficialii ”câinilor” regretă că nu au reușit să perfecteze afacerea, ar fi rezolvat mai multe posturi.

Gigi Becali: „I-am dat 70.000 de euro lui Djokovic”

„I-am dat drumul lui Djokovic, gata. Înțeleg că s-a înțeles cu Rapid. A plecat, nu mai contează. I-am dat bani să plece. 70.000 de euro i-am dat. I-am și zis lui Mihai că omul avea contract și trebuia respectat. Omul, dacă are contract, trebuie respectat.

Îi dai omului salariul dacă nu îți convine. Dacă pleacă, se duce la altă echipă, e frumos să vorbesc despre el? Nu a fost vreo problemă extrasportivă, doar fotbalistică”, a declarat Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și

Ce plan de afaceri au Smiley, Adela Popescu și Irina Fodor: la malul Mării Negre