Djokovic a virat-o spre Rapid! Primele detalii

Croatul dorit de Dinamo de la FCSB, Damjan Djokovic, a intrat în atenția celor de la Rapid!

Dan Șucu negociază transferul senzațional al lui Damjan Djokovic (33 de ani) în Giulești. Ar fi o adevărată lovitură de imagine pe care Șucu ar da-o.

Fotbalistul pe care îl dă afară Gigi Becali de la FCSB ar urma să vină gratis în Giulești și să facă tot posibilul pentru a-și ajuta noul club să iasă triumfător, la capătul actualei stagiuni, în Superliga României.

Va fi liber de contract curând

Damjan Djokovic are șanse mari să continue să joace în Superliga și pentru restul sezonului 2023 – 2024, chiar dacă Gigi Becali l-a înștiințat că nu mai are loc la FCSB.

Prima formație care l-a vrut pe mijlocașul croat în vârstă de 33 de ani a fost Dinamo. Însă, „câinii” au fost refuzați de Djokovic, care le-a transmis că nu intenționează să joace la o echipă din play-out, care are ca obiectiv evitarea retrogradării.

S-a scris ulterior de posibilitatea ca Damjan Djokovic să revină la CFR Cluj, acolo unde a mai evoluat în două rânduri și unde a câștigat nu mai puțin de patru titluri de campion, doar că patronul Nelu Varga nu este, în general, adeptul „ciorbelor reîncălzite.

Acum, însă, ProSport a anunțat: Dan Șucu a intrat în forță pe această pistă și vrea să facă transferul iernii prin aducerea lui Damjan Djokovic, fotbalist căruia Gigi Becali a decis să îi rezilieze înțelegerea cu FCSB.

Salariu mai mic, bonusuri mai mari

La FCSB încasa 20.000 de euro lunar, în timp ce Dan Șucu îi va asigura un salariu de 15.000 de euro. Iar ca obiectiv, Djokovic va avea oportunitatea de a se lupta în continuare pentru cel de-al cincilea său titlu în România.

În ceea ce privește rezilierea contractului, Damjan Djokovic i-ar fi solicitat, potrivit surselor ProSport, suma de 100.000 de euro lui Gigi Becali, asta după ce, inițial, patronul FCSB i-ar fi propus 70.000 de euro.

Citește și

Arena Națională pe plus. Câți bani a produs în 2023