Dispută la schimbare, Politic a reacționat: „Am fost supărat”

Ovidiu Burcă l-a înlocuit pe Dennis Politic în minutul 72 al partidei dintre Dinamo și Farul (0-2), apoi camerele Digi Sport au surprins dialogul de pe margine dintre cei doi. În momentul în care fotbalistul venit din Anglia se îndrepta către banca de rezerve.

Aceasta și pe fondul unei noi înfrângeri, a șasea în 10 etape, a treia la rând, fără gol marcat pentru Dinamo.

Burcă: jucătorul terminase resursele

Politic a fost cel mai periculos om din echipa „câinilor” și contra Farului. Dar când Ovidiu Burcă a realizat că fotbalistul nu mai are „combustibil”, l-a înlocuit cu Ahmed Bani.

Camerele TV au surprins cum, vizibil nemulțumit, Dennis Politic i-a transmis propriului antrenor: „Mai puteam!”. Cei doi au dat mâna, însă apoi Burcă a bombănit în direcția elevului său.

Politic și Burcă au fost luați la întrebări după meci, oferind propriile versiuni asupra celor întâmplate.

„Dennis mi-a dat niște semne că terminase resursele. L-am văzut cu crampe, am avut senzația că trebuie să venim cu ceva proaspăt”, a punctat Ovidiu Burcă, în interviul acordat la finalul partidei.

Politic: ”Pur și simplu a simțit nevoia să mă scoată”

Dennis Politic a explicat situația, pe un ton smerit.

„Nu e absolut nimic! Mister ia deciziile, nu a fost nimic negativ. Eu doar îmi doream să continui pentru a-mi ajuta echipa.

Am fost puțin supărat că am fost scos, dar nu e absolut nicio problemă. Nu-mi datorează nicio explicație. Pur și simplu a simțit nevoia să mă scoată. A fost un teren greu, am avut o crampă, am avut cârcei după un șut și poate că din cauza asta a simțit nevoia să mă scoată”, a comentat și Dennis Politic, în interviul acordat la finalul partidei.

Acuză arbitrajul

„Suntem foarte supărați după cea de-a treia înfrângere la rând. Cred că nu meritam să pierdem, am avut mai multe șanse decât ei.

Am luat goluri prea ușor, goluri discutabile. Poate că Amzăr a fost împins la primul gol, poate că trebuia să primim un penalty… Trebuie să continuăm să fim uniți, să strângem rândurile.

Cred că lipsește puțină concentrare, puțin noroc și puțină calitate, până la urmă. Trebuie să mergem înainte. Gazonul nu trebuie folosit ca o scuză, ambele echipe au jucat pe aceeași suprafață”, a mai spus Dennis.

Citește și

Dragoste supremă, soția a salvat viața soțului cu un transplant de rinichi: „Am vrut să poată juca fotbal cu copiii”