--> -->

Dispus să se întoarcă la Dinamo: ”La vară. N-am fost fugar”

Dinamo a remizat în amicalul cu Petrolul, scor 1-1, disputat în baza de pregătire de la Săftica.

În apărarea oaspeților a fost titular Ricardo Grigore, jucătorul crescut de Dinamo, care putea reveni în iarnă în Ștefan cel Mare, dar nu a putut semna cu echipa din Capitală. În vara însă va reveni în curtea roș-albilor, după cum a declarat la finalul partidei.

”Prima dată, mi s-a părut ciudat”

”E prima dată când joc împotriva lui Dinamo, mi s-a părut ciudat. N-am avut emoții, mă simt ca la mine acasă, dar am petrecut toată viața aici, am învățat să joc fotbal, mi-am început viața ca sportiv, Dinamo m-a educat și ca om.

E un sentiment ciudat. Majoritatea au fost colegii mei, m-am antrenat cu ei când a început sezonul la Liga 2. Am fost în contact cu ei în toată această perioadă.

Dinamo ar putea promova cu șanse clare, are un joc bun. Le țin pumnii și sper să revină în Liga 1. Eu sunt încă jucătorul lor, la vară revin, nu știu ce va fi. Sper să se rezolve, să fie bine și pentru mine, și pentru ei”, a spus Grigore.

”Am avut în cap să revin”

Fundașul central a explicat că nu a putut reveni în iarnă din cauza interdicției la transferuri a „câinilor”, deși și-a dorit acest lucru.

”În iarnă am avut în cap să revin la Dinamo, când am reziliat cu Craiova. Nu s-a putut, pentru că au avut problema cu interdicția la transferuri, m-a dat și pe mine peste cap acest lucru.

Mi-a fost foarte greu să găsesc o echipă la care să joc. Dinamo nu mă putea lăsa liber, au fost niște discuții încinse, sunt niște legi cu insolvența asta de nu mai înțelegi! Trebuie să mă fac fotbalist-avocat ca să le știu pe toate. M-a blocat, am trecut prin niște momente grele, nu știam absolut nimic.

Când am reziliat cu Craiova mi-am asumat, am luat în calcul să merg afară, dar lucrurile s-au complicat. Credeau că sunt liber, dar nu voiau să discute cu Dinamo când aflau că eram sub contact.

Aveam nevoie de un restart, nu prea jucasem, voiau să fiu liber. Dinamo nu cerea bani mulți, dar cei din străinătate nu voiau să discute, s-au reorientat spre cineva pe care nu trebuia să plătească”, a spus Grigore după meci.

N-am fost fugar, cum s-a scris, în vară am vrut să aduc o ofertă pentru mine. Dinamo a luat o sumă mică pe mine când am plecat la FCU Craiova. S-au făcut anumite lucruri cu banii ăia. Am renunțat și la bani, ca să se știe, să nu se mai spună altceva!”, a declarat apărătorul.

Citește și

Câți români s-au uitat la debutul ”tricolorilor” în preliminariile Euro 2024