Diseară, se aprind beculețele de Crăciun în București! Informații utile despre Târg

Magia Crăciunului a revenit! Cu toate că mai sunt patru săptămâni aproape până la cea mai savurată sărbătoare din an, în special pentru copii, diseară, este un moment special ce marchează startul sezonului de iarnă. De la ora 19:00, din Târgul de Crăciun București, se va aprinde iluminatul festiv de Sărbători.

Capitala României va fi invadată de 10 milioane de beculețe de tip LED, mult mai multe decât în anii precedenți. Mai ales că municipalitatea s-a folosit de acest moment pentru a dedica această sărbătoare participării României la Euro 2020. Naționala ”tricoloră” nu și-a asigurat biletele în cadrul competiției, în schimb Bucureștiul este oraș organizator pe harta impresionantului eveniment ce se va desfășura pe continent anul viitor.

Târgul de Crăciun București va fi deschis până pe data de 26 decembrie, zilnic, de la ora 11:00 la ora 22:00. Ca în fiecare an, event-ul din Piața Constituției va oferi o gamă largă de spectacole, iar copiii se vor putea juca în carusel, pot vizita Casa Moșului, pot admira bradul de 30 de metri și, împreună cu părinții, au de ales din bunătățile a 130 de căsuțe ale târgului. Va exista și un patinoar

Seară de seară, zi de zi, vor fi spectacole diverse, cu artiști, printre alții, precum Holograf, Ștefan Hrușcă, Grigore Leșe, Horia Brenciu, Ștefan Bănică, Connect-R, Loredana Groza, Vița de Vie și Lidia Buble. Moș Crăciun va sosi la Târg pe data de 13 decembrie, la ora 18:00. Intrarea este liberă. Și în celelalte orașe din țară, românii au parte de târguri de Crăciun care să le facă sărbătorile un pic mai frumoase.