Dinu despre Mulțescu: ”Bietul de el, a reparat”. Ironic cu FCSB: ”Bâjbâie”

Dinamo a pierdut, 0-1 cu CFR Cluj, rămânând în zona roșie a clasamentului. În ciuda înfrângerii, a treia la rând, doar două puncte obținute în ultimele 9 etape, s-au observat îmbunătățiri în cadrului formației din Ștefan cel Mare.

”Aş vrea să fac o distincţie. Bietul Mulţescu a reparat fizic starea echipei, în această întrerupere. Celelalte echipe nu au întrebuinţat cum trebuie întrerupere, mă refer aici şi la FCSB.

FCSB a avut nouă jucători la loturi, însă problema e că în discuţiile acestea trebuie să te gândeşti cum au folosit echipele această perioadă. Cu excepţia a două echipe, restul a ratat reacţia fizică, cea care ar trebui să fie în creştere”, a declarat Cornel Dinu în cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport.

Cornel Dinu a comentat și în legătură cu meciul jucat de FCSB cu U Craiova, scor 0-0, iar ”Procurorul” este de părere că oltenii ar fi putut să câștige la Giurgiu, toate acestea datorită schimbărilor produse de Marinos Ouzounidis.

”La FCSB intervin şi schimbările acelea magnifice. Am văzut o creştere a Craiovei, nu neapărat ca echipă, pentru că trebuiau să câştige clar partida cu FCSB după ocazii, dar mai ales că vezi jucători care au avut probleme cu reacţia fizică, Baiaram, Ivan. Craiova mi s-a părut net superioară şi în creştere.

Mă surprinde că FCSB bâjbâie formula de atac poziţional. Cred că sunt meciuri ca acesta în care trebuie să scoţi în relief că echipa la care te aşteptai să fie mai bună a întâlnit o echipă mai bine aşezată în teren, mai compactă şi mult mai bine pe partea fizică. Craiova a fost mai bine poziţionată şi decât CFR Cluj”, a mai spus legenda dinamovistă.

Citește și

În Bulgaria se poate. Măsură de ultimă oră luată de autorități