Dinu a dat cu barda: ”Unul e victima educației, altul e atacant ce nu ajunge la poartă”

Invitat la TelekomSport, acolo unde este analist, Cornel Dinu a avut aprecieri critice la câțiva dintre fotbaliștii campionatului intern.

Nu i-a menajat nici pe dinamoviști, nici pe rivali. Vorbind despre scandalul începutului de săptămână, ”Procuroru”” și-a exprimat opinia despre Florinel Coman (22 de ani) și situația iscată după ce fotbalistul FCSB a fost prins circulând cu o viteză excesivă pe autostradă.

”Totul pleacă de la educație. Nu este exclus ca toată această licitare fictivă să le fi și luat mințile jucătorilor. Coman e și o victimă a societății în care trăim. Mie nu îmi vine să cred că e prima dată când i s-a întâmplat lui Coman să conducă fără carnet, chiar și cu el luat cine știe de pe unde de prin Ucraina.

El a mai venit de foarte multe ori la cantonamentul din Berceni cu mașina. După părerea mea, el e o victimă a educației care e acolo”, a mai spus Cornel Dinu la Telekomsport.

Cornel Dinu a vorbit despre atacanții lui Dinamo și a dat de pământ cu Adam Nemec, Magaye Gueye, dar și cu Mattia Montini, actualul atacant al Astrei Giurgiu. Totul a pornit de la caracterizarea lui Alexandru Buziuc, de la FCSB.

”Nu înțeleg cum poți să îl aduci pe Buziuc. Îmi aduc aminte de el la Gaz Metan, unde s-a descurcat cât de cât. Face parte din categoria interesantă de atacanți care nu ajung la poartă, cam cum e și Gueye ăsta de la Dinamo, nici de el nu înțeleg ce caută acolo. Poate o fi fost o decizie luată la deochi acolo la FCSB.

Dacă s-a ajuns în istoria lui Dinamo să-l regreți pe Nemec, mă deprimă. Și-mi mai aduc aminte și de Montini, care e aproape de Nemec, care a rupt gura târgului după ce a marcat din niște meleuri”, a mai spus ”Mister”.

Citește și

Raed Arafat: ”Lumea s-a săturat, dar purtăm masca până când avem un număr suficient de vaccinați!”