Dinamovistul visează la Mondiale: ”De ce nu?”

Atacantul ”câinilor”; Mirko Ivanovski, 32 de ani, este în plin proces de refacere după o accidentare ce i-a dat bătăi de cap. Și lui, și lui Dinamo.

Nu se știe însă când fotbalistul va putea fi la dispoziția lui Dusan Uhrin, e clar că nu intră în planuri pentru etapa cu Chindia, de vineri, 1 aprilie.

Totuși, în afara planurilor de a contribui la salvarea roș-albilor, fotbalistul are planuri uriașe.

Dinamovistul are 27 de selecții la echipa națională a Macedoniei de Nord, ultima în 2015, dar a transmis că e pregătit să joace la reprezentativa țării sale la Campionatul Mondial de la finalul acestui an!

”Sunt 2-3 care nu joacă foarte mult și la cluburi mai mici decât Dinamo”

Mirko Ivanovski este de părere că atacanții care joacă pentru Macedonia de Nord nu îi sunt superiori și crede că evoluțiile bune de la Dinamo ar putea să îl propună la reprezentativa țării sale.

”De ce nu? Orice e posibil! Am 32 de ani, dar joc 90 de minute meci de meci și sunt foarte bine din punct de vedere fizic. Asta e nevoie și la naționala Macedoniei de Nord. Noi nu suntem Portugalia să jucăm doar cu mingea!

Eu mă gândesc și poate revin din iulie. Depinde cum o să joc la Dinamo și dacă salvăm echipa și o să dau mai multe goluri! Avem doi-trei atacanți tineri care nu joacă foarte mult și sunt la cluburi mai mici ca Dinamo! Deci da, normal că mă gândesc. Avem rezultate însă acum și nu pot să spun nimic!”, a spus Mirko Ivanovski, potrivit Fanatik.

Face avancronica meciului

Chiar dacă recunoaște că e dificil, Ivanovski speră la o nouă ”minune” din partea Macedoniei de Nord în duelul cu Portugalia.

”Foarte greu! Revin doi-trei jucători. Cred că vom juca un 4-2-3-1 sau un 4-3-3. Nu cred că va schimba mai mult de doi-trei jucători. Toată lumea știe că Portugalia are jucători de la mijloc în față de peste 100 de milioane de euro! E o nebunie!

Trebuie să stăm bine în teren, să jucăm la fel ca în Italia și să alergăm și mai mult. Și cu puțin noroc de la Dumnezeu e orice posibil!”, a adăugat Ivanovski.

Citește și

La TNB s-au distribuit reviste pro-Rusia?!