Dinamovistul care vrea să continue: ”Posibil”

Fundașul dreapta Gabriel Moura (33 de ani) vrea să rămână la Dinamo și după retrogradarea în Liga 2.

Într-o perioadă în care jucătorii lui Dinamo, marea lor majoritate, nu știu cum să fugă mai repede din Ștefan cel Mare și să-și rezilieze angajamentele, considerând că așa vor scăpa de rușinea retrogradării ”câinilor” în Liga 2, cel puțin un fotbalist al alb-roșiilor a recunoscut public că ia în calcul să continue cu formația, chiar și la ”matineu”.

Fotbalist cu experiență

Gabriel Moura a revenit în Ștefan cel Mare, în această primăvară, după ce Gaz Metan a intrat în colaps. N-a avut mână nici de această dată cu bucureștenii, el fiind deja la al doilea mandat în alb-roșu, după ce Eugen Neagoe l-a transferat de la Sepsi la Dinamo în vara 2019.

Fundașul dreapta brazilian a fost folosit doar în prima manșă a barajului cu U Cluj. Totuși, Moura să-și folosească experiența în a ajuta Dinamo să promoveze în Liga 1.

25 de meciuri a adunat Moura la Dinamo, plus două assist-uri, dintre care 11 partide le-a bifat în această primăvară.

Există viață și după necaz

Astăzi, după drama de duminică seară cu Dinamo, fotbalistul a trăit o mare bucurie. În Portugalia, soția sa, Susana, a adus pe lume un băiețel, cuplul mai fiind părinții unei fetițe de 3 ani.

”Momentan, sunt la spital, soția mea dragă tocmai a adus pe lume un băiețel. Gândul mi-e doar aici, acum, înțelegeți-mă. Dinamo? Da, este posibil să continui! Aștept să discut cu conducerea clubului, zilele viitoare. Nu pot să vorbesc mai mult acum, nu e timpul și momentul”, a reacționat apărătorul pentru GSP.ro.

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, vorbise cu Moura imediat după ce Dinamo a retrogradat în „B”, iar jucătorul îi transmisese că el este dispus să rămână, rămânând să vadă în ce condiții financiare ar putea fi înregistrat un nou angajament.

Citește și

Bat clopote de nuntă pentru Reghe? ”Urmează”