Dinamovistul care a refuzat postul ocupat de Mario Nicolae

Mai multe legende dinamoviste, nu doar foarte mulți simpatizanți ai clubului, au criticat deciziile luate la vârful conducerii ”câinilor”, fiind arătat cu degetul Mario Nicolae, managerul sportiv al grupării, mai ales din cauza ineficacității transferurilor făcute de el.

Fanii DDB sunt cei care conduc Dinamo, în absența lui Pablo Cortacero, acționarul majoritar. Suporterii au strâns bani pentru echipă, au numit antrenori și chiar oameni din conducere. DDB l-a adus pe Mario Nicolae ca manager, însă nu acesta a fost prima opțiune a ”câinilor”.

Dinamoviștii ar fi dorit să-l aducă pe Cornel Șfaițer, care și-a recunoscut public simpatiile roș- albe. Conform surselor GSP, fost președinte la FC Botoșani și actual manager la Sepsi, Șfaițer a fost în atenția bucureștenilor înainte de numirea lui Mario Nicolae ca manager sportiv la clubul din Ștefan cel Mare.

Contactat de către membrii DDB, Șfaițer a transmis că mulțumește pentru propunere, doar că are parte de un proiect superior la Sepsi și nu vine în Ștefan cel Mare, acuzând situația confuză a acționariatului.

Citește și

Spitalul de copii ”Grigore Alexandrescu”, anunț excepțional: poate primi adulți în ATI