Dinamoviștii sunt cu ochii pe ei. Remiză albă

Unul dintre derby-urile din play-off-ul Ligii 2 s-a încheiat azi cu un scor alb, la Mediaș, între Hermannstadt și U Cluj.

Clasament strâns

Cele două formații au cele mai mari șanse ca una dintre ele să se dueleze cu Dinamo în barajul de menținere/promovare în prima divizie.

Momentan, Petrolul ocupă locul 1 cu 54 de puncte, fiind urmată de trupa sibiană la 5 puncte distanță și de ”Șepcile roșii” la 6 lungimi de undă. Este doar etapa a 4-a a play-off-ului.

Hermannstadt și U Cluj au terminat la egalitate la Mediaș, scor 0-0, în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off-ul Ligii 2. Ambele echipe au avut câte o bară, clujenii în prima repriză, iar sibienii în partea secundă.

Distanța dintre cele două rămâne în continuare de doar un punct, în favoarea lui Hermannstadt, cu 6 etape rămase de disputat.

Iată cele mai importante faze ale partidei:

Min. 73: Gorcea scoate superb de sub bară șutul trimise de Bejan de la 25 de metri.

Min. 72: Călin Popescu se înalță perfect și reia cu o lovitură de cap, dar bara îi salvează pe clujeni.

Min. 44: Replica Universității Cluj. Șutul lui Ribeiro din margine careului a fost deviat de un fundaș advers și a lovit bara porții lui Plamen Iliev, care a privit neputincios faza.

Min. 42: Ocazie uriașă ratată de sibieni. Daniel Paraschiv a driblat portarul advers, dar a trimis paralel cu poarta dintr-un unghi destul de închis.

Min. 22: Călin Popescu șutează de la distanță, însă portarul lui U Cluj reține fără probleme.

Echipele de start:

Hermannstadt: 12. Iliev – 98. Pantea, 4. I. Stoica, 23. Bejan, 18. Opruţ – 14. Mino, 8. Alhassan, 10. Năstăsie – 93. C. Popescu, 7. P. Petrescu, 30. D.Paraschiv. Antrenor: Marius Măldărășanu

U Cluj: 33. Gorcea – 24. R. Romeo, 18. Fl. Ilie, 44. Ispas, 22. Pîrvulescu – 8. Balgiu, 52. Pires, 83. Ribeiro, 31. Ciobanu, 11. Tescan – 32. Boiciuc. Antrenor: Eric Lincar

Citește și

Nicoliță cere bani pe Tik Tok