Dinamoviștii presați să achite bani, chiar și în ziua meciului cu Voluntari. Sumele dau fiori!

Dinamo parcurge o perioadă îngrozitoare. Vineri, ar trebuie să se concentreze doar pe etapa cu FC Voluntari după 6 meciuri la rând fără victorie, însă roș-albii au probleme urgente, presante, cu banii.

Chiar în ziua etape cu ilfovenii sunt obligați să achite peste 20.000 de euro, șefii clubului au aflat de încă două litigii care trebuie rezolvate repede, cu fotbaliștii Jordan Mustoe și Nabil Jaadi. ProSport a scris că Dinamo e obligată să-i achite 21.000 de euro lui Jordan Mustoe în ziua meciului cu Voluntari.

Liber de contract după despărțirea de Al-Nasr, Mustoe a plecat cu scandal de la Dinamo. Vineri este ultima zi în care roș-albii trebuie să facă plata în cazul lui Mustoe, pentru a nu ajunge să achite dublul acestei sume, sau să ajungă chiar la depunctarea lui Dinamo. În plus, dinamoviștii au aflat și de datoria către Nabil Jaadi, jucător adus tot de Mircea Rednic. Aflat acum în Maroc, Jaadi trebuie să primească banii până pe 30 noiembrie.

Mai exact, conform Gazetei Sporturilor, ”câinii” trebuie să achite restanțe de 50.000 de euro până la finalul lunii, altfel riscă, lucru confirmat de oficialii FRF și LPF, alte amenzi și chiar 6 puncte depunctare! Practic, s-a format o coadă interminabilă de foști jucători și angajați ai grupării care solicită diverse sume restante.

Citește și

Confesiunile Simonei Halep: ”Am un hate destul de mare, dar și-mi zic oamenii că i-am scos din depresii”

No Comments Yet

Comments are closed