Dinamoviștii, in memoriam Maradona: ”Se stinge în ziua în care au înviat ”câinii”. Bine că nu era angajat aici”

Dinamoviștii strâng rândurile pentru a prelua, treptat, control la club, suporterii DDB dorind implicarea în viața clubului, văzând haosul în care l-au aruncat Ionuț Negoiță și, ulterior, Pablo Cortacero. Suporterii socios DDB așteaptă un răspuns oficial din partea conducerii vizavi de oferta financiară (vezi detalii) pentru ca fanii să achite suma de 800.000 de lei ca să nu se ajungă la depunctarea roș-albilor.

”Câinii” au scris pe Facebook și un mesaj în memoria lui Diego Armando Maradona, dispărut prematur, la 60 de ani, ieri, o zi neagră ce-a îndoliat planeta. ”A murit o parte din fotbal. Partea cea mai frumoasă.

Piticul ăsta ne-a învățat să ne bucurăm și să ne îndrăgostim de fotbal. Ne-am făcut antene pentru bulgari doar ca să-l putem vedea cum dansează pe iarbă. Fiecare atingere a balonului părea un pas din Tangoul argentinian.

Poți să te întrebi cine este mai bun dintre Ronaldo și Messi, dar pe Diego nu poți să-l compari cu nimeni. E deasupra tuturor. Și atunci când se înalță, ajunge atât de sus, încât mâna lui atinge mâna lui Dumnezeu.

Moartea lui la numai 60 de ani devine cel mai puternic manifest împotriva viciului care ucide.

Bine că nu era angajat pe la Dinamo. Ar fi fost primul dat afară de săpași. Chiar dacă vorbea spaniolă…

El Pibe D’Oro se stinge chiar în ziua în care au înviat ”câinii” și au ieșit să muște și să arate că visul lor nu poate fi îngropat.
Nu degeaba una din celebrele fraze ale lui seamănă cu sloganul nostru: ”În viața asta am făcut atât cât am putut. Și nu cred că a fost chiar atât de rău.”

Iată alte două gânduri ale lui Diego Armando Maradona:

”Am dat gol cu capul și cu Mâna lui Dumnezeu.”

”E fantastic să-ți revezi trecutul când vii de undeva de foarte jos și știi că tot ceea ce ai fost, tot ce ești și tot ce vei fi nu este altceva decât LUPTĂ”.

Citește și

Dinamoviștii care i-au dat 5-0 lui Maradona: ”Mi-a zis apoi: ”You are great”!”