--> -->

Dinamoviștii îl plâng pe nea Marin Hîldan

O veste tristă astăzi, pentru toată suflarea dinamovistă. Atât pentru cei care l-au cunoscut, cât și pentru cei care îl știu doar din povestiri.

A murit nea Marin Hîldan, tatăl ”Unicului căpitan” al lui Dinamo!

La 22 de ani după dispariția fulgerătoare a fotbalistului roș-albilor, nea Marin, 75 de ani, a murit în spitalul SRI de la Balotești, lăsând în urmă regrete și o familie îndoliată.

Cauzele decesului

Decesul a fost cauzat de o infecție care a pornit de la un stent instalat în apropierea inimii, care s-a răspândit rapid și iremediabil în tot corpul.

Nea Marin a plecat din această lume într-una cu siguranță mai bună azi în jurul orei 14:30.

”Ieri am vorbit cu el și i-am spus să vină acasă, îl așteptăm acasă și mi-a zis că vine… și uite acum… nu mai vine niciodată. Acum este împreună cu Cătălin, după care a plâns în fiecare zi de când a plecat, acum 22 de ani…”, a spus, cu glasul gâtuit de lacrimi, Cristi Hîldan, pentru Fanatik.

”Nu pot fi coerent”

”Am făcut un RMN marți, că zicea că-l tot doare în ceafă, sărăcuțul, și i-a ieșit ca o embolie, ca un cheag de sânge și așa am ajuns la Spitalul SRI de la Balotești.

Acolo i-au făcut… nici nu mai știu acum… nu pot fi coerent acum… un control la camera de gardă și i-au descoperit o infecție foarte mare la inimă, care s-a dus și la splină, și la… care trebuia operată de urgență…”, a mai comentat Cristi Hîldan.

Citește și

Victor Ponta: ”Gazele ne țin o lună”