Dinamoviștii îl au pe conștiință pe Ruben Albes: un ”câine roșu” favorit să-l înlocuiască!

Dinamo a învins Hermannstadt (2-0) în urma unui fotbal solid, iar eșecul, al doilea la rând în 2021 pentru ardeleni, îi aduce demiterea lui Ruben Albes. Spaniolul nu a fost dat afară de Anamaria Prodan, care a părăsit gruparea între timp, dar conducerea de acum al clubului vrea să renunțe la iberic.

Din informațiile GSP, favorit pentru a-l înlocui pe Ruben Albes este Liviu Ciobotariu. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani este liber de contract în acest moment. Fostul căpitan al lui Dinamo a pregătit ultima oară naționala Libanului, de care s-a depărțit în vara lui 2020. De-a lungul carierei, Ciobotariu le-a mai antrenat pe FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Pandurii, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Taee și FC Botoșani.

Un alt nume aflat pe lista conducerii lui Hermannstadt este cel al lui Mihai Teja (42 de ani), antrenor care s-a despărțit recent de FC Voluntari. Și Teja a fost tehnicianul lui Dinamo, în 2015.

Prodanca dorea să-l înlocuiască pe Albes cu Florin Bratu, devenit un apropiat al familiei ei. Atunci, președintele Claudiu Rotar, susținut de Comitetul Director, a decis păstrarea spaniolului, ceea ce a dus la ruptura cu impresarul amintit.

Citește și

Nicușor Dan nu poate rezolva problemele cu căldura și cu apa caldă, dar dă vina pe Gabriela Firea: ”Eu am spus”