Wave Resort

Dinamoviștii iau cu asalt Bănia: ”Deplasare istorică”. Detalii oficiale

Suporterii dinamoviști vor să ofere un răspuns pe măsură celor de la FCU Craiova, care și-au umflat mușchii printr-un comunicat aseară, în care promiteau o atmosferă incendiară luni seară, la meciul direct, cu dorința de a-i umilii pe rivalii din Ștefan cel Mare. Doar că nici ”câinii” nu stau cu mâinile în sân.

”Luni, cu toții în deplasare! Craiova – DINAMO, ora 21:30

Pregatiri intense pentru cea mai mare deplasare din ultima vreme, dupa atâta pauză, iar baietii din teren ne-au aratat luni ca merita din plin sustinerea noastra!

Pana in prezent, avem 4 autocare din Bucuresti, cu posibilitate de suplimentare la nevoie, prin implicarea si ajutorul www.winner.ro, dar si altele din tara (Brasov, Sibiu, etc), grupurile DDB mobilizandu-se exemplar!

Pretul este de 40 Lei / persoana (cu biletul la meci inclus). Toti banii stransi vor ajunge la echipa, prin Programul DDB.

Testarile rapide antigen vor fi efectuate tot de prietenii nostri de la www.hemolab.ro dupa cum urmeaza:
– 07:00-13:00 – la sediul Hemolab, Sos. Mihai Bravu 27A, langa Primaria Sectorului 2, Obor;
– 13:00-15:30 – in fata Clubului Dinamo.
Pretul unui test este 15 Lei. Cei vaccinati nu au nevoie de test, ci de dovada vaccinarii.

Autocarele vor pleca din fata de la Dinamo, la ora 15:30. IMPORTANT! Va rugam sa veniti din timp pentru a ne organiza!

Inscrierile se pot face prin SMS sau mesaj pe Whatsapp pe numarul de telefon +40723669332 Va rugam sa specificati numele complet.

De asemenea, veniti imbracati DOAR in ROSU, ALB sau NEGRU! Este si conditie de acces. Intoarcerea va fi imediat dupa meci”, au transmis liderii galeriei și programului DDB.

Totodată, suporterii au criticat programarea meciurilor dinamoviștilor, din nou pentru o zi de luni.

”Pentru noi, ziua de LUNI e o zi de muncă. La fel și ziua de MARȚI. Dacă meciul nostru e programat LUNI seară la București, la Craiova sau la Botoșani, pentru ca noi să fim pe stadion, înseamnă să ne învoim de la MUNCĂ și luni și marți. Pentru că mulți vin să vadă Dinamo de la sute de km. Suntem echipa cu cea mai puternică susținere în deplasare.

Programarea meciurilor cu precădere în zilele de LUNI, reprezintă pentru noi o continuare a restricțiilor privind prezența suporterilor pe stadioane. Degeaba scăpăm de covid, dacă suntem ținuți departe de stadioane prin progamarea meciurilor în zilele imposibile.
Și asta se întâmplă de câțiva ani, nu de ieri.

Dinamo are cel mai mic procent de suporteri asistați social, adică din categoria celor pentru care toate zilele săptămânii sunt la fel.

Pentru deplasarea de la Craiova, tot LUNI, noi suntem cei afectați, nu gazdele. Cu toate acestea, pregătim o deplasare istorică, la care vor veni suporteri din toate zonele țării, pe lângă un convoi de autocare de la București. Asta înseamnă bani de bilete, bani de drum și două zile de muncă sacrificate.

Înțelegem că cineva trebuie să joace și lunea. CERINȚA NOASTRĂ este ca toate echipele să fie programate ÎN MOD EGAL și IMPARȚIAL atât lunea, cât și în zilele de weekend.
Înțelegem că audiența televiziunilor este importantă, dar noi dorim să sporim această audiență tocmai PRIN SPECTACOLUL PE CARE ÎL PRODUCEM PE STADIOANE.

Câinilor, haideți să mușcăm din biletele de pe Arenă! https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/

Care sunteți membri www.programddb.ro, fiți cu ochii pe newsletter, pentru că veți primi o veste bună în curând!

PS: Apelul acesta este susținut de toate grupările oficiale DDB. Vă rugăm să distribuiți peste tot!”.

Citește și

Români, atenție maximă când plecați în vacanță în Grecia! A apărut o nouă metodă de înșelătorie