Dinamoviștii făcuți praf: ”Și tari în gură”

Dinamo a câștigat cu mari emoții meciul cu Gaz Metan, 1-0, după o prestație dezamăgitoare a jucătorilor lui Dusan Uhrin.

Giani Kiriță nu i-a menajat pe actualii fotbaliști, însă a recunoscut că nu avea mari pretenții de la meciul cu Gaz Metan, fiind conștient de potențialul limitat al ”câinilor roșii”.

Giani Kiriță (45 ani), fostul fotbalist al lui Dinamo, a criticat dur atitudinea jucătorilor de la Dinamo și a tras un semnal de alarmă înaintea meciurilor de baraj ale clubului din ”Ștefan cel Mare” pentru rămânerea în Liga 1, dubla din 22/29 mai.

”Cu orice, va fi greu la baraj”

”Nu mă așteptam la altceva de la acest meci cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorii actuali au o presiune foarte mare pe umerii lor. Daca într-un an de zile nu au reușit să scoată echipa la suprafață, atunci îmi e frică pentru Dinamo la baraj.

Cu orice echipă ajunge la baraj, credeți-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo. Acele echipe din Liga 2 vin cu un moral foarte bun, iar jucătorii lui Dinamo nu știu dacă pot face față presiunii”, a spus fostul căpitan al roș-albilor la Pro Arena.

”Nu au educație”

”Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură. Nu au respect față de nicio legendă a lui Dinamo. Nu au educație, nu sunt fotbaliști. Nu se respectă pe ei înșiși, darămite să-i respecte pe suporteri”, a declarat Giani Kiriță pentru sursa citată.

Trei șuturi cadrate a avut Dinamo la Mediaș, fiind nevoită și să tragă de timp în prelungiri.

Citește și

Patriarhul Daniel de Paște: ”Să fie pace”